BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiKüresel ekonomi 2020'nin 2. yarısında ciddi toparlanacak----

Küresel ekonomi 2020'nin 2. yarısında ciddi toparlanacak

Küresel ekonomi 2020'nin 2. yarısında ciddi toparlanacak
06 Aralık 2019 - 08:10 www.finansgundem.com

UBS Global Wealth'ten Zuercher, "Global ekonomi 2020'nin ikinci yarısında ciddi toparlanma gösterecek" dedi

UBS Global Wealth Management'in Asya-Pasifik varlık dağılım bölümü başkanı olan Adrian Zuercher, global büyümenin 2020'nin ikinci yarısında özellikle dördüncü çeyrekte ciddi toparlanma göstereceğine inandıklarını söyledi.

Washington ile Pekin arasındaki ticaret savaşının hafiflemesi ve merkez bankalarının gevşek para politikalarının etkilerinin görülmeye başlanması ile birlikte global ekonomide büyümenin 2020'nin ikinci
yarısından itibaren toparlanacağını savunan Zuercher, "Ticaretin etrafında ekonomik büyüme için tahminlerimizi etkilelen çok fazla sis var. ABD ve Çin'in birbirlerine uyguladıkları gümrük vergileri yaptığımız tahminler için önemli riskler arasında" diye konuştu.

Zuercher, ABD ile Çin arasında faz bir ticaret anlaşmasına varılması ve ABD'nin Çin mallarına 15 Aralık'ta getireceği gümrük vergilerini ötelemesi halinde global ekonominin yavaş şekilde toparlanmaya başlayacağını vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)