BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKürdistan Ağustos'ta resmen kuruluyor mu?----

Kürdistan Ağustos'ta resmen kuruluyor mu?

Kürdistan Ağustos'ta resmen kuruluyor mu?
05 Mayıs 2017 - 13:33 www.finansgundem.com

Irak Kürdistan Bölgesel Başkanı Mesut Barzani’nin danışmanı Muhammed Hacı, Irak medyasına referandumun Ağustos ayında yapılmasının planlandığını söyledi

Irak'ta yayın yapan Bas News İngilizce'ye göre, Muhammed Hacı, Kürt Bölgesi Yüksek Seçim Komisyonu’na referandum düzenlenmesi için çağrı yapmaya hazırlandıklarını anlattığı açıklamalarında Mesut Barzani’nin Kürt siyasi partilerinden bağımsızlık çabalarına liderlik yapacak olan ortak komisyona temsilcilerini belirlemelerini istediğini de anımsattı. Hacı, Kürt bölgesinin seçim komisyonuna seçim için hazırlıklar yapılması yönünde çağrıda bulunacaklarını belirtti.

Mesut Barzani, 2 Mayıs’ta Fransız Le Figaro gazetesiyle yayımlanan mülakatında “Kürtlerin bağımsızlığı ilan etmesi zamanı geldi. Ancak biz, Irak’tan barışçıl biçimde diyalog ve müzakere yoluyla ayrılmak istiyoruz” demişti. Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Üyesi Mala Bahtiyar, tüm Kürt siyasi partilerinin referandum yapılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Bahtiyar, referandumun Ağustos veya Eylül’de düzenleneceğini söylemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realite05 Mayıs 2017 13:45

    bizim ülkemize bulaşmayın..hiç bir yerde de türkmenlere zarar vermeyinde ne haliniz varsa görün...yeter bee..nedir bu ortadoğunun yıllardır kürt meselesinden çektiği..