BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiKur enflasyonda etkili oldu----

Kur enflasyonda etkili oldu

Kur enflasyonda etkili oldu
04 Şubat 2014 - 10:22 www.finansgundem.com

Merkez Bankası, aylık fiyat gelişmeleri raporunda Ocak ayındaki yüksek enflasyonda döviz kurunun etkili olduğunu belirtti

Merkez Bankası, Ocak ayına dair aylık fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı. Raporda, "Ocak TÜFE'deki yüksek gerçekleşmede gıda fiyatları, vergi ayarlamaları ve döviz kuru hareketleri etkili oldu" denildi.

Çekirdek enflasyon göstergeleri temel mal kaynaklı olarak yükseldiğinin belirtildiği raporda, "Hizmet enflasyonu göreli olarak ılımlı seyrini korudu" ifadelerine yer verildi.
Merkez Bankası, Ocak ayına dair aylık fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı. Raporda, "Ocak TÜFE'deki yüksek gerçekleşmede gıda fiyatları, vergi ayarlamaları ve döviz kuru hareketleri etkili oldu" denildi. Çekirdek enflasyon göstergeleri temel mal kaynaklı olarak yükseldiğinin belirtildiği raporda, "Hizmet enflasyonu göreli olarak ılımlı seyrini korudu" ifadelerine yer verildi.

Devamı için: http://www.cnbce.com/haberler/ekonomi/mb-kur-enflasyonda-etkili-oldu
Copyright © cnbce.com
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)