BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKupada son yarı finalist Galatasaray oldu----

Kupada son yarı finalist Galatasaray oldu

Kupada son yarı finalist Galatasaray oldu
08 Şubat 2018 - 23:03 www.finansgundem.com

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş maçında evinde konuk ettiği Konyaspor'u 2-2'nin rövanşında 4-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı

Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip maça hızlı başladı ve 14. dakikada Fofana ile 1-0 öne geçti. Bu gole ise yanıt gecikmedi ve 17. dakikada Serdar Aziz maçta durumu 1-1'e getirdi. Bu goller aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi ve taraflar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Galatasaray, dakikalar 52'yi gösterirken bir kez daha öne geçti. 88. dakikada yine aynı Bafetimbi Gomis sahneye çıktı ve takımının 3. kendisinin 2. golünü attı. 

Maçta skoru belirleyen gol ise Rodrigues'den geldi ve Yeşil Burunlu yıldız bu golle birlikte takımını hem üst tura çıkardı hem de maçın uzama ihtimalini ortadan kaldırdı. Rakibini kendi evinde 2-2'nin rövanşında 4-1 mağlup eden Galatasaray, adını yarı finale yazdırdı ve Akhisarspor'un rakibi oldu. 

YARI FİNALDE RAKİP AKHİSARSPOR!

Galatasaray, Atiker Konyaspor'u elemesiyle Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Teleset Mobilya Akhisarspor ile eşleşti. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, çeyrek finalde Atiker Konyaspor'u 2-2 ve 4-1'lik skorlarla geçerek, yarı finale yükseldi. Sarı-kırmızılılar bu turda Teleset Mobilya Akhisarspor ile eşleşti. Akhisarspor, çeyrek finalde ilk maçta deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-siyahlılar, evinde 1-0 yenerek yarı finale çıktı. Galatasaray ile T.M. Akhisarspor arasında oynanacak yarı final maçları 27-28 Şubat ve 1 Mart'ta, ikinci maçları ise 17-18-19 Nisan'da oynanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)