BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKulüpler Birliği'nin başkanı belli oldu----

Kulüpler Birliği'nin başkanı belli oldu

Kulüpler Birliği'nin başkanı belli oldu
19 Temmuz 2013 - 17:02 www.finansgundem.com

Kulüpler Birliği'nin başkanlık seçimleri tamamlandı

Ankara'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı'nın seçimli olağan genel kurul toplantısında gerginlik yaşandı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına aday olan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın ardından toplantıda Gençlerbirliği İlhan Cavcav'ın da başkan adayı olarak ortayla çıkması toplantıyı gerdi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, bu gelişmenin ardından tartışmaya başladı. Tartışmayı diğer kulüp başkanları yatıştırmaya çalışırken, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan toplantıyı terketti.
Tartışmadan yaklaşık 10 dakika sonrasında da Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın getirildiği açıklandı. Bu arada toplantıya katılmayan Fenerbahçe Kulübü'nün Recep Mamur'a vekalet verdiği öğrenildi.
Kulüpler birliği Başkanı seçilen İlhan Cavcav'ın ilk sözleri;
"17 kulübümüzün iştirakiyle baya mücadele ettik. Bazı arkadaşlarımız münakaşa ettiler. Bunun Kulüpler Birliği olarak bize yakışmadığını belirttik. Arkadaşlarımın ısrarla beni önermeleri üzerine birlik ve beraberliği bozmamak ve bu beraberliği korumak için çok işim olmasına rağman bu birliğe beni önermeleri üzerine kabul ettim ve seçildim. Yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Türk futbolunun geleceği açısınan birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)