BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiKritik görevdeki Türkler'e çok önemli iPhone uyarısı!----

Kritik görevdeki Türkler'e çok önemli iPhone uyarısı!

Kritik görevdeki Türkler'e çok önemli iPhone uyarısı!
03 Ağustos 2023 - 15:53 www.finansgundem.com

Teknoloji dünyasında sık duyduğumuz ‘iPhone dinlenemez’ argümanı Rusya’nın yayınladığı raporların ardından gerçekliğini yitirdi. Uzmanlar, kritik görevdeki Türk isimlerin de çok dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıyor.


Casusluk savaşlarının akıllı telefonlar başta olmak üzere ağırlıklı olarak dijital dünyaya kaydığı günümüzde ABD-Rusya mücadelesi bu alanda da hızla devam ediyor… İki ülke de kimi zamanlar birbirlerini çok ciddi suçlarla itham edebiliyor.

İki ülke arasındaki son olayda bu kez başrol oyuncusu ABD’li Apple tarafından üretilen ve tüm dünyada en çok tercih edilen cep telefonu markalarından biri olan iPhone… Rusya’ya göre, ABD istihbaratı Apple ile koordineli şekilde kimi iPhone’larda bir ‘arka kapı’ bırakılmasını sağlıyor. Daha sonra ise kullanıcıların neredeyse fark edemeyecekleri şekilde telefona giriyor ve kameradan konuşma kayıtlarına, rehberden galeriye kadar son derece kritik bilgilere erişebiliyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Birinci nesil iPhone 190 bin dolara satıldı

 

16 yıllık iPhone satışa çıkıyor

 

Rusya'da iPhone yasağı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)