BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKremlin'i karıştıran video----

Kremlin'i karıştıran video

Kremlin'i karıştıran video
02 Nisan 2023 - 09:12 www.finansgundem.com

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video Kremlin'i karıştırdı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 1 yılı aşkın bir süredir devam ederken, Moskova’da üst düzey bir yetkilinin “alem videosu skandalı” patlak verdi.

Sosyal medyada paylaşılan videoda ismi açıklanmayan ama üst düzey bir yetkili olduğu tahmin edilen bir adamın iki kadınla çıplak görüntüleri yer alıyor. Videoda kimliği belirlenmeyen adam amirine, “Lütfen yarın görevime geç gitmeme izin verin, muhtemelen öğlen saatlerinde iş başı yapabileceğim, biraz uyumak istiyorum. Kardeşim lütfen biraz uyuyayım. Yarın biraz geç geleceğim ama yarın toparlarım” dediği duyuluyor.

“LÜTFEN İZİN VER DENIS”

Yatakta yatan kadınlardan biri de ,”Lütfen izin ver Denis” diyor. Kadının Denis diye seslendiği kişiyle ilgili olarak muhalif Rus medya kuruluşları bu videonun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerden biri olan Denis Valeryeviç’e hitaben kaydedildiğini öne sürdü.

Rus medya kuruluşu Baza, bu videonun Kremlin’de rahatsızlık yarattığını aktarırken, “Bu video sebebiyle videoyu çeken kişinin cepheye gönderilmesi gündemde” iddiasını ortaya attı. Videoyu çeken kişinin bir askeri okulda görev aldığı tahmin ediliyor. (Sözcü)

Twitter'da skandal! Bilgileri internete düştü

Hunter Biden'ın skandal görüntüleri sızdı!

Skandal! TikTok iki gazeteciyi yasa dışı takip etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)