BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Kredi hacmi % 15-20 büyür'----

'Kredi hacmi % 15-20 büyür'

'Kredi hacmi % 15-20 büyür'
29 Mart 2013 - 17:41 www.finansgundem.com

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde soruları yanıtladı

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Bloomberg HT Araştırma Müdürü ve BloombergHT.com Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran'ın sorularını yanıtladı.
Uludağ Ekonomi Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ateş, bankacılık sektöründe ilk çeyreğin beklenenden daha iyi olduğunu söyledi. Ateş, "Kredi-mevduat oranı yükseldikçe, yurtdışı kaynak ihtiyacı artacak" dedi.
Türkiye gibi parlayan ekonomilerin fon akışından nasibini almaya başladığını kaydeden Ateş, "Türkiye dış kaynak bulmada herhangi bir zorlukla karşılaşmayacak" dedi.
Kredi hacmindeki büyüme konusunda da değerlendirmelerde bulunan Ateş, "Kredi büyüme hacminin bu yıl yüzde 15 ile yüzde 20 arasında olabileceğini öngörüyoruz. Kredi hacmindeki genişleme bir yıl içinde istikrara kavuşur" şeklinde görüş bildirdi.
Bankacılık sektörü olarak ekonomiye zarar verecek büyümenin karşısında olduklarını söyleyen Ateş, "Fazi koridorunun alt bandının daha da gerilemesini beklemiyorum" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)