BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPSS sonuçları açıklandı!----

KPSS sonuçları açıklandı!

KPSS sonuçları açıklandı!
14 Temmuz 2016 - 16:53 www.finansgundem.com

KPSS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bugün 16.30'da açıklanacağı duyurulan KPSS 2016 sınav sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasında erişime açıldı. Aşağıdaki linkten sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)-2016/1 yerleştirme sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, "Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme" işlemleri tamamlandı. Adaylar, KPSS-2016/1 yerleştirme sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilecekler. 

KPSS 2016 ÖABT SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

24 Temmuz 2016 tarihinde, saat 09:30’da yapılacak olan 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavına (ÖABT)başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

KPSS YERLEŞTİRME SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)