BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKOSGEB kredileri 27 Şubat’ta açıklanıyor----

KOSGEB kredileri 27 Şubat’ta açıklanıyor

KOSGEB kredileri 27 Şubat’ta açıklanıyor
13 Şubat 2017 - 07:47 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Naci Ağbal, küçük esnafa can suyu olacak olan 50 bin TL’lik faizsiz KOSGEB kredilerinin 27 Şubat’ta açıklanacağını söyledi

Gümüşhane temasları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odasında işveren temsilcileri ve yatırımcılarla bir araya gelen Bakan Ağbal, 5 puanlık vergi indirimi, istihdam programı, KOSGEB kredileri ve cazibe merkezleri programı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Gümüşhane'nin kalkınması ve büyümesi için hep birlikte canla başla çalışacaklarını ifade eden Bakan Ağbal, “Cazibe Merkezleri Gümüşhane'ye önemli bir değer katacak. Madencilik sektörü başta olmak üzere inşallah yatırımlar artacak ve Gümüşhane büyüyecek. Onun için cazibe merkezleri programının 23 ile ve Gümüşhane'ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Türkiye'nin önünde bir referandum süreci olduğuna vurgu yapan Bakan Ağbal, “16 Nisan'da sandık milletin önüne konulacak. Her şeyin doğrusunu millet bilir. Her şeyin kararını millet verir. Biz buna yürekten inanıyoruz. Bize düşen görev referandum sürecinde vatandaşlarımıza anayasa değişikliğinin ne manaya geldiğin, bu ülkeye ne katacağını anlatmak. İnşallah onları da önümüzdeki günlerde yapacağız” diye konuştu.

“TÜRKİYE YATIRIM BAKIMINDAN BİR CAZİBE MERKEZİ”

Referandum sürecinde ortaya çıkacak olumlu bir gelişmenin, sistem değişikliğinin Türkiye'ye çok şeyler katacağını dile getiren Ağbal, “Türkiye önü açık olan bir ülke. Yatırım bakımından bir cazibe merkezi. Bunu ben değil yatırımcılar söylüyor. Yabancı yatırımcılar her defasında Türkiye'nin geleceğine ilişkin büyük bir ümit var, beklenti var. Yabancı yatırımcılar Türkiye'nin bu fırsatlarından gelip istifade etmek istiyorlar. Referandum süreci sonrasında ortaya çıkacak tablo istikrara, uzlaşmaya, güçlü meclis, güçlü iktidar dengesine dayalı, yepyeni bir sistem. Türkiye'nin önünü açacak bir sistem. İnşallah bu sistemle Türkiye'de yatırımlar artacak, üretim artacak. Türkiye daha fazla cazibe merkezi haline gelecek. Siyasi ve ekonomik istikrar hepimizin refahını da artıracak” ifadelerini kullandı. (Sözcü)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)