BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona aşısı olan Putin yaşadıklarını anlattı----

Korona aşısı olan Putin yaşadıklarını anlattı

Korona aşısı olan Putin yaşadıklarını anlattı
28 Mart 2021 - 15:04 www.finansgundem.com

Geçen hafta korona virüsü aşısı olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaşadıklarını ve ülkenin planlarını anlattı.

Rusya’nın geliştirdiği korona virüsü aşısını olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aşı olduktan sonra yan etki hissettiğini söyleyerek yaşadıklarını anlattı.

Putin, “Korona virüsü aşısı olduktan sonra sadece kaslarımda hafif bir ağrı hissettim ertesi gün. Ayrıca iğnenin vurulduğu noktada da rahatsız bir hissiyat vardı” dedi.

Interfax haber ajansının aktardığı haberde, Rus lider Rusya’nın bu yaz mevsiminin sonunda sürü bağışıklığına ulaşacağına inandığını söyledi. Putin, sürü bağışıklığı kazanıldıktan sonra pandemiyle ilgili bütün yasak ve kısıtlamaların kaldırılacağını da dile getirdi.

Korona virüsü salgınının merkez üslerinden biri halini alan Rusya’da 4.5 milyondan fazla korona virüsü vakası bulunuyor. Ülkede korona virüsü salgınına bağlı sebeplerle yaşamını yitirenlerin sayısı da 97.740’a ulaştı.

Putin neden kameralar önünde aşı olmayacak ?

Kremlin: 'Nükleer çanta' her zaman Putin'in yanında

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.28 Mart 2021 15:55

    PUTİN'E RUS AŞISI VURULURKEN DE ERTESI GÜN DE EKLEMLERDE/HİSSİYATTA YAN ETKI YAPTIĞINI ÖĞRENMIS OLDUK BİRİNCİ ÇİN ASISININ BENDE 4 GÜN GEÇTİĞİ HALDE OLUMLU/OKUMSUZ HİÇBIR ETKİSI OLMADI VURULDUGUNU DAHI HİSSETMEDİM