BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin neden kameralar önünde aşı olmayacak ?----

Putin neden kameralar önünde aşı olmayacak ?

Putin neden kameralar önünde aşı olmayacak ?
23 Mart 2021 - 15:01 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kameralar önünde aşı yaptırma taraftarı olmadığını, bundan hoşlanmadığını söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bugün aşı yaptıracağını açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Peskov, “Hayır, henüz aşı vurulmadı, şu anda çalışma programı devam ediyor, iş toplantısı var. Gün bitmeden, akşam, aşının vurulmasını bekliyoruz” dedi.

Peskov, Putin’in neden kameralar önünde aşı olmayacağını açıkladı.

Putin’in gününün büyük kısmını aşılama, aşı üretimi gibi konulardaki toplantı ve etkinliklere ayırdığını belirten Peskov, “Aşı ve benzeri konularda teşvik için çok şey yapıyor. Kameralar önünde aşılanmanın hiçbir zaman taraftarı değildi, bundan hoşlanmıyor” ifadelerini kullandı.

Peskov, gazetecilerin Putin’in aşılanması sürecinin gösterilip gösterilmeyeceği veya bu konuda yalnızca söze mi güvenilmesi gerekeceği sorusuna karşılık da, “Söze güvenmeniz gerekecek” dedi.

‘Hangi aşının kullanılacağını kasıtlı olarak açıklamayacağız’
Putin’in güvenilirliğini kanıtlayan üç Rus aşısından birini yaptıracağını belirten Peskov, “Hangi aşının yapılacağını kasıtlı olarak açıklamayacağız. Aşıların üçü de güvenilir ve etkili” ifadelerini kullandı.

Peskov, yurt dışından Rus aşılarına yönelik ilgiyi artırmak için gelecekte hangi aşının vurulduğuna ilişkin bir açıklama yapılması olasılığıyla ilgili olarak da yurt dışında Sputnik V aşısına ilgiyi artırmak gibi bir ihtiyaçları olmadığı yanıtını verdi.

Peskov, “Bu aşı o kadar talep görüyor ki üretim kapasitesi yurt dışındaki ihtiyacı henüz kapatamıyor” dedi.
Putin’in daha önce sonbahara doğru aşı yaptırabileceğini söylemesine rağmen bunun neden bugün gerçekleştirme kararı aldığı sorulan Peskov, Putin’in sonbaharın başlarında seyahat, insanlarla kısıtlama olmadan görüşmek ve eylülde gerçekleştirilecek Duma seçimleri açısından normal aktif durumunda olmayı planladığını ifade etti.

Peskov, “Bu ana kadar Rus liderin bağışıklığının yeterli düzeyde oluşmuş olması gerektiğini kaydetti” dedi.

Rusya'da üçüncü dalga endişesi

 

Rusya’dan Türkiye’ye ulusal para teklifi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)