BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKonya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!----

Konya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!

Konya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!
25 Kasım 2022 - 18:33 www.finansgundem.com

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yeni bir skandal daha yaşandı. Barınak önünde, barınağa ait bir aracın önünü kesen hayvanseverler, ağzı sıkıca bağlanmış poşet içerisine konulmuş kedileri kurtardı

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden olayla ilgili açıklama yapıldı. Belediye tüyler ürperten katliamla ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hayvan Sağlığı Şube Müdürü'nün görevden alındığını duyurdu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada ise, konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Öte yandan Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar barınak önüne gelerek yaşanan katliama tepki gösterdi.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı barınak çevresinde barınağa ait bir aracın önünü kesen vatandaşlar bir şok daha yaşadı.

KEDİLER AĞZI BAĞLI POŞETTEN ÇIKTI

Sözcü'de yer alan habere göre, barınağa ait aracın arka kısmında ağzı sıkıca bağlanmış poşetin içerisinde birçok kedi olduğunu fark eden vatandaşlar kedileri indirerek kurtardı. O anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alan bir vatandaş, “Poşetin içerisine koymuşlar kedileri. Allah belanızı versin” sözleriyle sitemde bulundu. O anlarda ise bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

AVUKATLAR ŞÜPHELİLERİ SAVUNMAK İSTEMEDİ

Öte yandan hayvanlara işkence ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli içinse yeni bir gelişme yaşandı. Konya Barosu avukatları, CMK sistemini kapatarak sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelileri savunmak istemedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)