BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKongre'ye saldıranlardan biri intihar etti----

Kongre'ye saldıranlardan biri intihar etti

Kongre'ye saldıranlardan biri intihar etti
13 Ocak 2021 - 13:43 www.finansgundem.com

ABD'de Trump'ın kışkırtmasıyla Kongre'ye saldırmak için Georgia eyaletinden gelen Christopher Stanton Georgia evinde ölü bulundu.

ABD'de 3 Kasım seçiminin sonucunu kabul etmeyen ve Başkan Donald Trump'ın kışkırtmasıyla seçim sonucunu tescillemesini önlemek için Kongre'yi basan kitlenin bazı figürleri, dünya çapında hayatların bir parçası oldu. Arizona eyaletinden gelen 'boynuzlu şaman' Jake Angeli'nin (33) gözaltında organik gıda verilmediği için yemek yemediği haberinin ardından, bu kez Georgia eyaletinden gelen Christopher Stanton Georgia (53) evinde ölü bulundu.

Georgia eyaletinin Alpharetta kentinde eşinin cumartesi sabahı "her yerde kan var" diyerek araması üzerine eve gelen polis, bodrumda Georgia'nın cansız bedenini buldu. Polis, evdeki iki yarı-otomatik SKS tüfeğe de el koydu.

Göğsünden silahla yaralanmış halde bulunan bir bankanın portfolyö yöneticisinin ölüm sebebini, polis, intihar olarak açıkladı.

6 Ocak'ta başkent Washington DC'deki Kongre saldırısı sırasında yakalanan Georgia, polise mukavemet ederek Kongre'ye girme girişiminde bulunmak ve akşam sokağa çıkma yasağından sonra bölgeyi terk etmeyi reddetmekle suçlanıyordu. Yasadışı girişe kabahatler yasasına göre en fazla 180 gün hapis ve 1000 dolar para cezası veriliyor.

FBI'ın öncülüğündeki Kongre saldırısı soruşturmasına şimdilik 82 kişi yakalandı ve 55'ten fazlası kalkışmayla suçlandı, yüzlercesinin aranmasına devam ediliyor, bunlardan 25'i terörizm suçlamalarından soruşturuluyor.

Trump'ın destekçileri güvenliği aşarak Kongre binasına girdi

 

FBI: Kongre olayları kapsamında 160 dava açıldı

 

Kongreyi bastı, hapishanede yemeği beğenmedi!

 

Kanlı Kongre baskınında 15 kişi suçlu bulundu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)