BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKocasakal'dan tepki: Teröristlerle yürüyemem----

Kocasakal'dan tepki: Teröristlerle yürüyemem

Kocasakal'dan tepki: Teröristlerle yürüyemem
06 Temmuz 2017 - 12:12 www.finansgundem.com

Akademisyen Ümit Kocasakal, Adalet Yürüyüşü'ne katılmama kararı aldı

Eski İstanbul Barosu Başkanı ve akademisyen Ümit Kocasakal Adalet Yürüyüşü'ne dair eleştirilerde bulundu. 'Ben bu ülkenin bölünmez bütünlüğüyle sorunu olanlarla, Cumhuriyetle ve Atatürk'le sorunu olanlarla, emperyalizmin işbirlikçiliğini yapanlarla yürümem' dedi.

Konuşmasına katılanların geçmişteki pek çok kumpas ve tertibe destek olmuş olabileceğini söyleyerek devam eden Kocasakal, CHP'nin, partinin kurucusuna düşman kişilerle yürümeyeceğini söyledi.

Kocasakal şu ifadeleri kullandı: Ben bu ülkenin bölünmez bütünlüğüyle sorunu olanlarla, Cumhuriyetle ve Atatürk'le sorunu olanlarla, emperyalizmin işbirlikçiliğini yapanlarla yürümem. Atatürk düşmanları ile de yürümem. Şöyledir benim kafamdaki şey; Atatürk düşmanı için onun da hakkı, adaleti elde etmesi için yürürüm ama Atatürk düşmanı ile yürümem hele ki yürüyüşü yapan CHP ise.

Oraya gelen bir takım insanların kim olduğu, ne olduğu daha önceden Atatürk ile ilgili neler söylediğini bilmiyor muyuz? Aptal mı herkes? Bir de sen CHP isen, hem ülkenin hem partisinin kurucusunun düşmanı ile yürüyemez. (CNN Türk)

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALi ERGÜL06 Temmuz 2017 16:54

    HELAL OLSUN. BİR AK PARTİYE OY VERMİŞ BİRİ OLARAK PARTİ KUR OYUM SANA ÜMİT.

  • Sorun çözen06 Temmuz 2017 14:06

    "Cumhuriyetle ve Atatürk'le sorunu olanlarla, emperyalizmin işbirlikçiliğini yapanlarla yürümem" derkn Atatürk'le sorunu olanlarla, bop eşbaşkanınin kim olduğu konusunda kafası fena halde karışık sanırım. İlginç bi tez cidden.

  • Aşırı06 Temmuz 2017 14:03

    Umit kocasakal ve Metin Feyzioğlu, ki benim hocamdır, asla solcu olmadılar. Aşırı ulusalcı fikirlere sahip perincekgillerden kendileri. Darbeden sonra saraya aşırı angaje olmuşlardır kendileri. Sebebi nedir bilinmez. Bu konuyu da böyle değerlendirmekte fayda var. Yoksa terörist söylemi eğer terörist olmayanlara söyleniyorsa ve bunu söyleyen kişi hukukçu ise o zaman bi sıkıntı vardır. Çünkü kanundan terörist tanımı belli. Değişik zamanlardan geçiyoruz. Birileri bunları iyi korkutmus olmalı. Zira bu tavırları ve cümlelerinin geçmişleri ile pek de alakası yoktur, azıcık takip edenler anlar.

  • E.S06 Temmuz 2017 13:39

    Benseni sevmiyordum ama helal olsu içlerinde yine gerçek Atatürkçü ler varmış ben bitti sanıyordum.

  • can06 Temmuz 2017 12:36

    Ey chp li biraz gurun cesaretin varsa bu adama kulak ver