BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman'dan büyük sürpriz----

Kocaman'dan büyük sürpriz

Kocaman'dan büyük sürpriz
19 Ocak 2013 - 10:21 www.finansgundem.com

Sarı lacivertli teknik adam, Baroni’den sonradan oyuna girip maçın kaderini değiştiren isim olarak yararlanacak

Fenerbahçe, şampiyonluk parolasıyla yola çıktığı ligin ikinci devresine yarın Elazığ maçıyla start verecek. Kalan 17 haftalık bölümde bambaşka bir takım izlettirmeyi amaçlayan teknik direktör Aykut Kocaman da 2. yarı planlarını yaptı. Sarı lacivertli teknik adamın yeni siteminde şu isimler ön plana çıkıyor.
CRISTIAN YEDEKTEN GELECEK
F.Bahçe’de forvet arkasına yapılacak transfer ve Meireles’in cezasının bitmesiyle Cristian Baroni kulübeye çekilecek. Kupada oynanan Sivas ve Bursa karşılaşmalarında ikinci devre oyuna girerek skoru değiştiren Cristian ligde de bu rolü üstlenecek. Sarı lacivertlilerin sambacısı, yeni rolünü şimdilik kabullenmiş gözüküyor.
SEMİH NÖBETE DÖNECEK
Takımdaki sürprizlerinden bir tanesi de Semih Şentürk’ün artan performansı. Fenerbahçe’nin emektar futbolcusu, 1461 Trabzon maçında attığı gol ve Bursaspor karşısındaki etkili futboluyla yeniden göze girdi. Eğer bu performansını sürdürürse, çok büyük ihtimalle sarı lacivertliler yedek forvet transferinden vazgeçecek.
SALİH’E DAHA FAZLA ŞANS
F.BAHÇE’de devre arasında değişen durumlardan biri de 18 yaşındaki Salih Uçan’ın başarılı performansı ile Kocaman’ın gözüne girmesi oldu. Yeni transferlerin gelmesiyle forma şansı azalacak genç futbolcu, buna rağmen hocasının kulübeden düşündüğü ilk isim olan Sezer’in de önüne geçmiş durumda.
Transfersiz de şampiyon olursunuz
AYKUT Kocaman, 2. yarı öncesi futbolcularına net bir mesaj vererek 3 kulvarda da şampiyon olacaklarına inandığını belirtti. Sarı lacivertli teknik adam, “Size güveniyorum. Transfer olmasa da güvenim tam. Bu takım, hem güç hem de karakter olarak üst düzeyde” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)