BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman'dan beklenen yorum----

Kocaman'dan beklenen yorum

Kocaman'dan beklenen yorum
12 Mayıs 2013 - 23:56 www.finansgundem.com

Aykut Kocaman, maçta yaşanan olayları böyle yorumladı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalar yaptı. Kocaman "Galatasaraylılar garipsemesin. TT Arena'da yaşananlara yakın şeyler yaşandı" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalar yaptı. Kocaman "Galatasaraylılar garipsemesin. TT Arena'da yaşananlara yakın şeyler yaşandı" dedi. Kocaman'ın açıklamaları şöyle:
"Galatasaray maçı olmasından önce bizim için Şampiyonlar Ligi'ne gitme maçıydı. Kazandık. Bütün oyuncularımı kalitenin yanı sıra yürekli mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galatasaray maçı için bir geri dönüş hikayesi anlatmanın gereği yok. Galatasaray maçları, Fenerbahçeli futbolcuların kendini hazırladığı maçlardı. TT Arena'da yaşananlara yakın şey oldu. O statta olanlar, Galatasaray'ın yaptıkları çok konuşulmuyor. Muazzam bir abluka oluyor. O nedenle Galatasaraylılar garipsemesin."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)