BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKocaeli'nde palet fabrikasında korkutan yangın!----

Kocaeli'nde palet fabrikasında korkutan yangın!

Kocaeli'nde palet fabrikasında korkutan yangın!
09 Aralık 2023 - 08:45 www.finansgundem.com

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde palet fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlerle mücade edilirken yangın daha da büyüyerek çevredeki diğer fabrikalara da sıçradı. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, can kaybı olmadığını belirterek kimyasal depoların olduğu bölgedeki yangının çok şiddetli devam ettiğini söyledi.


Kısa sürede büyüyen yangına ekiplerin müdahaleleri sürerken alevlerin arasında zaman zaman patlama sesleri duyuluyor. Ekiplerin müdahalesi sürüyor. 

Yangın diğer fabrikalara sıçradı

Yangına müdahale edilirken, alevler yanda bulunan diğer fabrikalara da sıçradı. Fabrikada zaman zaman patlamalarda meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

Bölgede incelemelerde bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, olayda can kaybının yaşanmadığını ifade ederek, “Yangın 21 dönüm alanda meydana geliyor. Cana gelmiş herhangi bir sıkıntı yok. Fakat kimyasal depolamanın da olduğu lojistik alanı olduğu için yangın çok şiddetli bir şekilde devam ediyor. Müdahale imkanı da çok fazla olmuyor. İtfaiye birimlerimiz, AFAD, kamu kurumlarımızın ilgili birimleri burada. Tedbirler alınmış durumda. Etrafa sıçramaması için uğraşılıyor. Söndürme ve müdahale imkanı çok fazla yok. Çünkü kimyasal olduğundan dolayı itfaiyenin yapabileceği şey sınırlı oluyor ama yangın sıçramaması için tedbirler alındı. Herhangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Yangının bir an önce sonuçlanmasını bekliyoruz. Sebebiyle ilgili herhangi bir şey yok. Teknik bir inceleme yapılacak, itfaiye teşkilatımız sebebine bakacak. Yangın çıkar çıkmaz müdahale edildi” dedi.

10 saat sonra kontrol altına alındı

Korku dolu saatler yaşatan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu 10 saat sonunda kontrol altına alınabildi.

Maltepe'de iş yeri yangını 

 

Kadıköy'de yıldırım düşen binada yangın çıktı

 

Apartman yangınında, eski bakanın annesi dumandan etkilendi

 

Trabzon'da orman yangını

 

İTÜ Rektörlük binasında yangın!

 

AVM'de yangın dehşeti: En az 9 ölü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)