BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoca: Biz de önlemlerde gecikseydik İtalya gibi olabilirdik----

Koca: Biz de önlemlerde gecikseydik İtalya gibi olabilirdik

Koca: Biz de önlemlerde gecikseydik İtalya gibi olabilirdik
09 Mart 2020 - 16:22 www.finansgundem.com

Korona virüs ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Koca, "Şu an Türkiye'de tespit edilmiş bir vaka yok. Biz de önlemlerde gecikseydik İtalya gibi olabilirdik." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Virüs görülen ülkelerdeki vatandaşlarımız kendileri kişisel tedbirlerini alsınlar. Bulunulan ortamı sık sık havalandırarak hayatlarına devam etsinler. Yaşlı ve hasta kişilerin korunması bu dönemde çok önemli. Çünkü 60 yaş üstü vatandaşları çok etkileyen bu hastalık nedeniyle zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamanızı öneriyoruz" dedi.

SINIRLARIMIZI KAPATTIK VE KORONAVİRÜS KORUMASINI KATI YAPTIK

Sınırlarımızı tedbir amaçlı zamanında kapattık ve katı uygulamalar yaptık. Tedbir almasaydık Türkiye'ye de bu virüs çoktan girebilirdi.

TEDBİRLERİ ALMADILAR

Avrupa ne ilk günlerde ne de İtalya'da görüldükten sonra önlem almadı. Koronavirüs önlemlerini almamaları İtalya ile bile gidiş gelişleri kısıtlamalaları nedeniyle 106 ülkede vaka görüldü. Gecikseydik biz de İtalya, İran gibi olabilirdik.

Cezaevinde korona virüs isyanı: 6 mahkum hayatını kaybetti

AVRUPA'DA HIZLA YAYILIYOR

Almanya, İsviçre, İsveç de artık hızla vaka artışına maruz kalıyor. Önümüzdeki dönemde daha da artacak. Avrupa'da şu an gördüğümüz bunun İskandinav ülkelerine doğru gidecek olması.

Trende öksürene korona kavgası

TÜRKİYE'DE VAKA YOK ŞÜPHELİLER NEGATİF ÇIKTI

Şüpheli vakaları pozitifmiş gibi sosyal medyada yayınlar yapanlar oluyor. Türkiye'de Koronavirüs vakası halen yoktur. Vaka yoktur. Şüpheli hastalar olmuştur. 2 bini geçen numune çalışması oldu. Hiçbirinde pozitif sonuç yoktur. Yani bu virüs ülkemize gelecekse Yurt dışından gelenlerle ya da geri dönüşlerle olacaktır.

Hİndistan'dan korona virüs hamlesi

SORUN KÜRESEL MÜCADELEMİZ ULUSAL

Sorun küresel mücadele ulusal, Riskler somut kurallar basit. Benzer tedbirlerin alınması için özellikle başta komşularımız olmak üzere tüm ülkelere çağrıda bulunduk. Ama maalesef bu çağrımıza gerekli tedbirler alınmadı veya çok geç alındı.

İran'da korona virüsten 43 kişi daha hayatını kaybetti

AVRUPA'DAN BİR ŞEY BEKLEMİYORUZ! KENDİ TEDBİRLERİNİ ALMAYANLAR BİZE YARDIM EDEMEZ

Avrupa ülkeleri gerekli hassasiyete hala sahip değil. Birbirleriyle ilişkileri hala sınırlamış değil. Kendi içlerinde bile gerekli tedbirleri almayanların bizim için bir şey yapabileceğini düşünmemiz doğru değil.

AB liderleri korona virüs için acil toplantı yapacaklar

WHATSAPP'TAKİ YALAN PAYLAŞIMLARA DİKKAT

Whatsap gruplarında dönen bir paylaşım var. Bu arkadaş provokatördür ben tiyatrocu olduğunu düşünüyorum. Bir mizansen bu kadar olabilir. Dediklerinin tamamı yalandır. Birkaç tane doğrusu olsa eyvallah diyeceğim.

Virüs dedikodusu çıkaranlara adli soruşturma

TAHRAN UÇAĞI YOLCULARI KARANTİNADA

Tahran uçağından gelen yolculardan numuneler alındı. Sonuçları netleşene kadar misafir edecek negatif çıkarsa sonuçları kendilerini evlerine uğurlayacağız. Bu zamana kadarki başarımız elimizde olmayan nedenlerle devam edemeyebilir. O nedenle hepimiz görevlerimizi yapar, sorumluluklarımızı yerine getirirsek ikinci büyük başarıyı elde etmiş oluruz. Dünyada yaşanan endişe riskin kendisinden daha büyüktür.

Riskler somut söylediğim gibi kurallar basit.

İran'da koronavirüs nedeniyle can kaybı 194'e yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)