BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoca açıkladı: Saldırgan gözaltında----

Koca açıkladı: Saldırgan gözaltında

Koca açıkladı: Saldırgan gözaltında
15 Eylül 2023 - 14:08 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'ın Defne Devlet Hastanesi’nde görevli 11 haftalık hamile dermatoloji Uzmanı Dr. K.E.K.'ye şiddet uygulayan zanlının gözaltına alındığını duyurdu.

Hatay'ın Defne Devlet Hastanesi'nde G.T. adlı hasta yakını sırası gelmeden muayene olmak istedi ancak hastanede görevli dermatoloji uzmanı doktor bunu kabul etmedi. 

DOKTOR İÇ KANAMA GEÇİRDİ

Gelen bilgilere göre doktorun yüzüne bir cisim fırlatan saldırgan, 11 haftalık gebeliği olan genç kadını saçlarından çekip yerde sürükledi, tekmeleyip yumrukladı. Sabah'tan Yaser Çaparoğlu'nun haberine göre, iç kanama geçiren doktora bir hafta iş göremezlik raporu verildiği belirtildi.

ZANLI GÖZALTINDA

Olaya ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Defne Devlet Hastanesinde yaşanan olayda, bir hekim arkadaşımız, aldığı darbeler sonucunda yaralandı. Çok üzgünüz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Zanlı olayın akabinde gözaltına alınmıştır. Yargıya güvenimiz tam. Ama bizler, sağlık çalışanları olarak, hasta/ hasta yakınları ile her ilişkimizde, birbirimizde daima aradığımız insanlığa da hep güvenebilmeli değil miyiz?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)