BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoalisyon güçleri IŞİD'i vurdu----

Koalisyon güçleri IŞİD'i vurdu

Koalisyon güçleri IŞİD'i vurdu
06 Ağustos 2015 - 23:55 www.finansgundem.com

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri, terör örgütü IŞİD ile mücadele çerçevesinde Suriye ve Irak'ta yeni hava saldırıları düzenledi

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin, terör örgütü DAEŞ ile mücadele çerçevesinde Suriye ve Irak’ta yeni hava saldırıları düzenlediği bildirildi.

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü'nden yapılan açıklamada, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin dün uçaklarla Suriye'de 11 hava saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi.

Haseke yakınlarına 7, Halep civarına 2, Rakka ve Kobani yakınlarına da birer hava saldırısı gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, saldırılarda DAEŞ’e ait çok sayıda kontrol noktası, araçlar, binalar ve hedeflerin vurulduğu kaydedildi.

Açıklamada, koalisyon güçlerinin örgütün Irak'taki hedeflerine de 16 hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

Irak’taki saldırıların Huveyce, Beyci, Habaniye, Hit, Mahmur, Ramadi, Sincar ve Tel Afer yakınlarında gerçekleştirildiği bilgisi verildi.

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü komutanlarından Tuğgeneral Kevin Killea, koalisyon güçlerinin DAEŞ’in Suriye ve Irak’ta hareket sahasını daraltmayı sürdürdüğünü belirterek, "Terör örgütünün geriletilmesi noktasında her koalisyon üyesi önemli bir rol oynuyor" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)