BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKısıtlamada çalışma izin belgesi nasıl alınır?----

Kısıtlamada çalışma izin belgesi nasıl alınır?

Kısıtlamada çalışma izin belgesi nasıl alınır?
11 Aralık 2020 - 13:05 www.finansgundem.com

Hafta sonu tam ve hafta içi 21.00-05.00 aralığında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında işe gidenler için çalışma izin belgesi nasıl alınır? Çalışma izin belgesi e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile alınabiliyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de korona virüs vaka sayılarında mevsimsel etkiyle de hızlanan bir artış yaşanıyor. Bu artışlar ile uygulanmaya başlayan yeni tedbirler içerisinde 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlamaları bulunuyor. Cuma akşamı 21.00’de başlayıp, pazartesi sabah 05.00’te sona eren haftasonu kısıtlaması ile hafta içi her gün 21.00-05.00 aralığında da uygulanan kısıtlama tedbirlerinde çalışan bireylerin serbestçe işe gitmesi için nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması için belirlenen yaş aralıklarında olan vatandaşların iş yerlerine giderken bir sorun yaşamamaları adına çalışma izin belgesi almaları gerekiyor. 20 yaş altı çalışma izin belgesi e-Devlet'ten temin edilebiliyor.

Bunun için bu durumda olanların e-Devlet'e T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ilgili belgenin çıktısını almaları gerekiyor.

Belgenin çıktısını alanlar, güvenlik görevlilerine bu belgeyi göstererek sorun yaşamadan iş yerlerine gidebiliyor.

Yüz yüze eğitim hangi tarihte başlayacak?

Destek ödemeleri bugün ödenmeye başlıyor

Korona virüs sonrası yükselişe geçecek 8 iş fikri

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)