BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKırmızı şeytanlar 3 milyar dolara ulaştı----

Kırmızı şeytanlar 3 milyar dolara ulaştı

Kırmızı şeytanlar 3 milyar dolara ulaştı
28 Ocak 2013 - 19:57 www.finansgundem.com

Manchester United, dünyada 3 milyar dolarlık değeri aşan ilk spor kulübü oldu

Forbes'un haberine göre İngiliz futbol takımının hisseleri geçtiğimiz Ağustos'ta gerçekleştirilen halka arzda 14 doların biraz altında değer bulurken etkileyici bir performansa imza atamamıştı. En son 17 doların hemen altında görülen Manchester United hisseleri, son zamanlarda gösterdikleri ilerlemeyle Standard & Poor's 500 Endeksi'nin performansını da geride bırakmış oldu.
Manchester United'ın hisselerinin çoğunluğunu Glazer ailesi elinde bulundururken, ünlü uluslararası yatırımcı George Soros da halka arz gerçekleştirildiğinde büyük miktarda yatırımda bulunmuştu.
İngiltere Premier Ligi'ni şimdiye kadar 19 kez kazanan Manchester United, Sir Alex Ferguson yönetimi altında süren istikrarlı başarılarıyla da biliniyor. Manchester ekibi aynı zamanda Galatasaray ile grup aşamasında karşı karşıya gelirken İngiltere'deki maçı Manchester United, Türkiye'deki maçı da Galatasaray 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)