BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKırmızı ışıkta durdu: 3 gözaltı----

Kırmızı ışıkta durdu: 3 gözaltı

Kırmızı ışıkta durdu: 3 gözaltı
25 Temmuz 2013 - 14:40 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyu kırmızı ışıkta durdu; 3 kişi gözaltına alındı

Başbakan'ın korumaları ile vatandaşlar arasında gözaltı gerginliği.
Gözaltına alınan isimlerin CHP Kadıköy Başkan Yardımcısı Burcu Kara, Gençlik Kolu Üyesi Koray Çağlayan ve Deniz Tosyalı olduğu belirtildi. CHP'li Gürsel Tekin'in Başbakan'ın konvoyunun geçişi sırasında gözaltına alınanlarla ilgili bilgi almak üzere Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne gittiği öğrenildi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçtiği sırada Beşiktaş'ta konvoya yönelik olumsuz harekette bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. Korumaların gözaltı işlemine karşı çıkan iki kişi ile polisler arasında tartışma çıktı.
Kısıklı'daki konutundan çıkan Erdoğan, geniş güvenlik önlemi altında Beşiktaş'taki ofisine hareket etti. Beşiktaş Meydanı'ndaki ışıklara gelindiğinde konvoy birden durdu.
Araçlardan inen Başbakan'ın korumaları bazı vatandaşların üzerine doğru koşmaya başladı. Bu sırada bir kişi Başbakan'ın aracına yönelik tükürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Araca tükürmediğini ve olumsuz bir hareketinin olmadığını anlatan şahıs, gözaltı işlemine bir süre direndi. Arkadaşının gözaltına alınmasına tepki gösteren biri bayan iki kişi ise polislerle bir süre tartıştı.
Bir koruma memuru tepki gösteren şahsa yönelerek, "Devlet büyüklerine hakaret suçtur, suç işliyorsun, git!" diye bağırdı. Uzun süren tartışmanın ardından gözaltına alınan şahısla birlikte iki arkadaşı polis aracına bindirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Meydandaki kalabalık da bir süre şaşkın bakışlar arasında olup biteni izledi. Korumaların olay yerinden ayrılmasıyla kalabalık dağıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)