BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKırklareli'ndeki selde kaybolan kişiden acı haber----

Kırklareli'ndeki selde kaybolan kişiden acı haber

Kırklareli'ndeki selde kaybolan kişiden acı haber
07 Eylül 2023 - 17:15 www.finansgundem.com

Kırklareli'nde yaşanan selde kaybolan emekli öğretmen Şimşek'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde selin sürüklediği bungalov evlerin bulunduğu alanın yakınında kaybolan Ahmet Baki Şimşek'in (53) cansız bedenine ulaşıldı. İğneada beldesindeki selde yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Ahmet Baki Şimşek'in kayıp olarak aranan son kişi olduğu belirtildi.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde önceki gün selin ardından haber alınamayan 12 kişi için arama kurtarma çalışması başlatılmış, ormanda mahsur kalanlardan 6'sı kurtarılmıştı. Kayıp 6 kişiden Rahile Şimşek ve Suna Duman'ın cesedine önceki gün, Ümit Solmaz, Selman ve Mihriban Bağışlar'ın cansız bedenine dün ulaşılmıştı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Kırklareli'deki sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yerlikaya, 5 Eylül'de aşırı yağışlar sonucu Kırklareli'ye bağlı İğneada Sisli Vadisi'nde 16 kişinin mahsur kaldığını, arama-kurtarma ekiplerince 10 kişinin kurtarıldığını, 5 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldığını hatırlatarak, "Bugün de 1 vatandaşımızın maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Arama çalışmalarımız tamamlandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Bölgede yürütülen arama-kurtarma çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 2 helikopter ve 1 uçağın katıldığını belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bakan Yardımcımız, AFAD Başkanımız ve Valimiz bölgedeydi. AFAD, TSK, jandarma, polis, kamu kurumları ve STK'lardan 946 personel ve 162 araç bölgede görev yaptı. Arama kurtarma faaliyetlerine katılan, aralıksız canla başla çalışan tüm ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun."

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan İstanbul ve Kırklareli açıklaması

 

Kırklareli'nde can kaybı 3'e yükseldi

 

Şiddetli yağış Kırklareli'nde sele neden oldu: Ölü ve kayıplar var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)