BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKim Kardashian’dan yatırım firmasına yıldız transferi----

Kim Kardashian’dan yatırım firmasına yıldız transferi

Kim Kardashian’dan yatırım firmasına yıldız transferi
19 Nisan 2023 - 17:44 www.finansgundem.com

Kim Kardashian yeni kurduğu özel yatırım firması için yatırım devi Apollo Global’dan yıldız transfer etti. Kardashian’ın kurucu ortağı olduğu firma, tüketici ürünlerine ve medya sektörüne yatırım yapıyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Hollywood yıldızı Kim Kardashian'ın özel sermaye şirketi SKYY Partners, alternatif yatırım devi Apollo Global Management’ın kıdemli çalışanlarından birini COO olarak kadrosuna kattı. Özel yatırım firması şu an için bir düzineye yakın finans uzmanından oluşuyor. Kim Kardashian ile birlikte şirketin kurucularından olan Carlyle Group’un Ortağı Jay Sammons’a göre özel yatırım firmasının kadrosu bu yılın sonuna kadar 15’i aşabilir.

Bloomberg’ün haberine göre 42 yaşındaki Kardashian çiçeği burnunda özel yatırım firması için yaptığı açıklamada, "Sadece birkaç ay içinde büyük bir ilerleme kaydettik ve ilk yatırımlarımızın hayata geçtiğini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Hollywood yıldızı firmanın “inanılmaz derecede çeşitliliği olan bir ekibe ve dinamik kültüre" sahip olduğuna dikkat çekti.

Finans firmasının kadrosundaki finans çalışanları arasında 6 kadın ve kendisini LGBTQ olarak tanımlayan 2 kişi bulunuyor. Firmanın yeni COO'su Kaitlin May, daha önce Apollo, Citigroup Inc. ve Putnam Investments için çalıştı ve küresel kurumsal yönetim başkanı olarak görev yaptı. L Catterton'dan katılan Brittany Serafino ve eski Bain Capital çalışanı Zachary Litner, firmaya başkan yardımcısı olarak katıldı.

Boston merkezli SKKY, tüketici ürünlerine ve medya endüstrisine yatırım yapan bir özel yatırım firması. Kardashian ve Sammons SKKY Investments’ın yönetici ortakları ve kurucu ortaklar olarak görev yapıyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre Kim Kardashian ünlü reality show ‘Keeping Up With the Kardashians’la tüm dünyada ismini duyurdu. Ermeni kökenli Hollywood yıldızı ayrıca iç çamaşırı şirketi Skims de dahil olmak üzere bir dizi işletmenin kurucusu konumunda.

Sammons ise 17 yıl boyunca Carlyle Group’ta hizmet verdi. Yatırım uzmanı ABD’de ünlenen birçok kişisel bakım ürünü için önemli yatırımlarda bulundu.

SKKY Investment daha önce Blackstone’un kıdemli Finans çalışanı Riyanka Ganguly’i orak olarak işe almıştı. Büyüme odaklı yatırım firması Stripes'tan Ashley Baxter da firmaya ortak olarak katıldı. Fon şirketi Petra Funds Group'tan finans direktörü Mark Urso kadrosuna katan yatırım firması ve geçen yıl da Permira’nın genel müdürü David Brisske'yi işe almıştı.

Sammons yeni oluşturulan yatırım şirketine ilişkin açıklamasında, “Kim ve ben, farklı ekiplerin ve son derece kapsayıcı kültürlerin gücünü deneyimledik. Bu güç sayesinde herkesten en etkili ve en yaratıcı düşünceler sağlanıyor. En iyi kararları vermenin en doğru yolu budur ve SKKY'yi inşa etme şeklimiz de bundan farklı değil” ifadelerine yer verdi.

Ryan Reynolds’dan Hollywood usulü yatırım stratejisi

 

Musk'ın şimdiye kadarki en garip icadı: Yüzde 100 işlevsel!

 

Buffett’ın ortağı açıkladı: Z kuşağı nasıl zengin olur?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)