BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMitinge dakikalar kala Maltepe'de hazırlıklar tamamlandı----

Mitinge dakikalar kala Maltepe'de hazırlıklar tamamlandı

Mitinge dakikalar kala Maltepe'de hazırlıklar tamamlandı
09 Temmuz 2017 - 16:25 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitingiyle noktalayacağı 'Adalet Yürüyüşü' için miting alanında hazırlıklar tamamlandı. Miting alanında toplananların sayısı yüzbinleri buldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitingiyle noktalayacağı 'Adalet Yürüyüşü' için miting alanında hazırlıklar tamamlandı. Alanın en hızlı ulaşılabilir noktalarında ambulanslar bekletiliyor. Ayrıca 3 ayrı noktada seyyar tuvaletler yer alıyor. Alanda 2 bebek bakım çadırı ve yaşlı ya da hastaların dinlenebilmesi için de çadırlar kuruldu. Su taşıyan soğuk hava depolu 10 tır alanın çevresinde hazır bulunuyor.

Miting için çeşitli şehirlerden ve İstanbul'un ilçelerinden Maltepe Etkinlik Alanı'na gelen vatandaşlar, iki ayrı güvenlik noktasından alana alınıyor. Vatandaşlar, giriş kapılarına yakın yerlerde kurulan stantlardan, üzerinde "adalet" yazısı bulunan tişört, bayrak, şapka ve Türk bayrağı alıyor. Bu arada Dragos sahilde dün gece Kemal Kılıçdaroğlu ile geceleyen vatandaşlar da miting alanına geliyor. Meydanda vatandaşlar ellerinde Türk bayrağı, üzerinde "adalet" yazılı döviz ve bayraklar taşırken, "Hak, hukuk, adalet" şeklinde sloganlar atıyor. Sahneden müzik yayını da yapılıyor.

Bu arada, etkinlik alanındaki meydana 80 metre genişliğinde 20 metre derinliğinde, üzerinde 2 dev led ekran ile "adalet" yazılı bir sahne kuruldu. Sahnenin iki yanında Türk bayrağı ile Atatürk posteri bulunuyor. Meydanın muhtelif noktalarında 6 dev led ekran ile 6 ses sistemi yer alıyor. Etkinlik alanının etrafında ise dev Türk bayrakları, Atatürk posterleri, üzerinde "adalet" yazılı dev posterler ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterleri asılırken, alanın içerisinde de üzerinde "adalet", "hak, hukuk, adalet" yazılı ve Türk bayraklı uçan balonlar bulunuyor.

Alanın en hızlı ulaşılabilir noktalarında ambulanslar bekletiliyor. Ayrıca 3 ayrı noktada seyyar tuvaletler yer alıyor. Alanda 2 bebek bakım çadırı ve yaşlı ya da hastaların dinlenebilmesi için de çadırlar kuruldu. Su taşıyan soğuk hava depolu 10 tır alanın çevresinde hazır bulunuyor. Basın mensupları, mitingi sahnenin sağ tarafında kendileri için kurulan iki ayrı tribünden takip ediyor. Emniyet personelinin yanı sıra, görevli partililer de alanda güvenliğin sağlanmasına ve organizasyona destek veriyor.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet09 Temmuz 2017 18:55

    Alevi düşmanı birileri burada kin ve nefret kusmaya devam ediyor.

  • Mehmet09 Temmuz 2017 17:24

    Havlamalar. Basladigina. Gore bu yuruyus. Cok basarili. Oldu

  • way be.09 Temmuz 2017 17:23

    waybe ne feto nede adaletsizlikler bu kadar insana ve kişiye yaptırım uygulamayaz. Ne baskı ne yaptırım ne tahdit. Bu ülke hep halkın ve halkın olacak. Hakkaten bu halk ayarı kaçanları ayara getirir... inanılmaz bir kalabalık olmuş.

  • Hirsizlara hayir09 Temmuz 2017 17:06

    Adam gilbi adam kemal kilicdaroglu

  • ahmet engin 09 Temmuz 2017 16:47

    KeMAL benim için yürümedi yürümez de ve yürüyemez de... onun adaletinde 5000 militan adalet bakanlığına bir çırpıda yerleştirildi ve zamanın bakanı Moğultay bunu açıkça itiraf etti... gıkı mı çıktı ... aksine hep destekledi çünkü bu 5000 kişi Alevi vatandaşları idi ve amaç devleti kuşatmaktı ... 2002 de her şey tersine döndü ve sığınılacak tek kapı Pensilvanya ona kucak açtı ... kasetler sokak olayları vandallar birlikte sallamalar ve son örtülü darbe iddiası ... biz Allah'ın adaletine güvendik çünkü ölüm sonrası sonsuz yaşama iman etmişiz ... sizin için isr varsa yoksa dünya saltanatı ... yürümeye devam ...

  • :)09 Temmuz 2017 16:38

    ahmet te mitinng de yürüyo galba. ses çıkmıo