BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Suriye'ye destek----

Kılıçdaroğlu'ndan Suriye'ye destek

Kılıçdaroğlu'ndan Suriye'ye destek
23 Kasım 2017 - 14:35 www.finansgundem.com

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Soçi'deki üçlü Suriye zirvesine ilişkin ''Biz Suriye'deki sorunların çözülmesini öteden beri istiyoruz. Şimdi bizim istediğimiz noktaya geldiler. Üstümüze ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ambarlı Limanı'nda taşımacılık sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Rusya Soçi'deki üçlü Suriye zirvesine ilişkin ''Biz Suriye'deki sorunların çözülmesini öteden beri istiyoruz. 2013 yılında Türkiye'de bir uluslararası Suriye konferansı düzenlenmesini istedik. Ellerinin tersiyle ittiler şimdi bizim istediğimiz noktaya geldiler. Çözülürse son derece mutlu oluruz. Suriye'nin Irak'ın bütünlüğünden yanayız. Bunun için bizim üstümüze ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız'' dedi.

"Ayrıntıları görmeden yorum doğru değil"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ABD'deki Rıza Sarraf davasıyla ilgili de ''Amerika'daki yargılamanın ayrıntılarını görmeden yorum yapmak doğru değil' ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)