BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan saldırı açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan saldırı açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan saldırı açıklaması
08 Nisan 2014 - 14:34 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı sonrası grup toplantısında Milletvekillerine seslendi ve olay hakkında açıklamalarda bulundu

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı sonrası kürsüye çıktı ve olayla ilgili açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, " Herkesi sükunete davet ediyorum. Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderine yapılan ilk saldırı değildir. Rahmetli İsmet İnönü’ye de taşlar atıldı, kafası yarıldı, saldırılar düzenlendi. Ama tek hedefimiz var bu ülkeye sağlıklı demokrasi ya getireceğiz ya getireceğiz.

Baskılar, şiddet bunlar bizi engelleyemez. Biz kimsenin önünde diz çökmeyen gelenekten geliyoruz. Birisi yumruk atacak biz geri adım atacağız... Asla geri adım atmayacağız, inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

KEDİ ARAMAK İSTİYORSANIZ BAKANLAR KURULU SIRALARINA BAKMAK LAZIM

Seçim günü kediden söz ediyorlar. Arkadaşlara Şero yerinde mi dedim. Kediyi aramak istiyorsanız Bakanlar Kurulu sıralarına bakmak lazım.

AĞIR DA OLSA KARARLI ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Bizim şikayet etmek gibi durumumuz olamaz. Eksikliklerimiz var demek ki. Ya bizden kaynaklanıyor ya söylemimizden. Bunu gidermek zorundayız. Kimse unutmasın. Biz ağır da olsak kararlı adımlarla gidiyoruz. Türkiye'nin daha sağlıklı yapıya kavuşması için mücadele ediyoruz.

Biz siyasal iktidar düşünün 4 bakanı yolsuzluk nedeniyle istifa etmiş,bir hükümet düşünün genel müdürlerin evlerinde ayakkabı kutularından dolarlar çıkıyor. Türkiye'nin bu yükü çekemeyeceğini düşünüyorum. Ben gittiğim tüm seçimlerde meydanlarda kamuoyunun vicdanına seslendim. İnsanın kendi iç dünyasında hesaplaşmasıdır vicdan. Komşusu açken tok yatan benden değildir hadis-i şerifinin sorgulanmasıdır vicdan. Vicdan kul hakkı yiyenlere kapı aralamamaktır. Ahlak erdemli kavram. Tüm inançların ortak hedefini oluşturur.

KALEMİNİ İKTİDARA KİRALAYANDAN YAZAR OLMAZ

Uyuyan vicdanları uyandırmak zorundayız seçimlerden sonra bunu söyledim. Sizin de bildiğiniz havuz medyası var onlar da bize tavsiyelerde bulunuyorlar. Yolsuzluklarla neden uğraşıyorsunuz diyorlar. Biz uğraşamazsak tüyü bitmemiş yetimin hakkını kim savunacak? Biz bunu gündemde tutmazsak ülkeye ahlakı kim getirecek? Havuz medyası ne yazarsa yazsın. Kalemini iktidara kiralayandan yazar olmaz. Yolsuzluğun üzerine önce sizin gitmeniz lazım ama neredeyse alkış tutacaklar.

Bir bakan vardı Kuran-ı Kerim'le dalga geçiyordu o şimdi yine onun koruması altında. Elinizi vicdanınıza koyup düşünün.

DAHA YÜKSEK OY BEKLİYORDUM AMA OLMADI

Daha yüksek oy bekliyordum olmadı dönüp kendimizi sorgulayacağız. Önümüzdeki ayın başında kadın kollarını topluyoruz. Sonra il başkanlarımızı, belediye başkanlarımızı toplayacağız. Eksiklerimizi açık yüreklilikle sorgulayacağız. Emekli hayatından memnun oluncaya kadar çalışacağız.

MISIR'DAKİ İDAM KARARI

Engellemek için elimizden geleni yapacağız.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)