BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu eleştirisi: Son derece yanlıştı----

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu eleştirisi: Son derece yanlıştı

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu eleştirisi: Son derece yanlıştı
27 Eylül 2023 - 21:28 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun değişim çağrısını ilk kez açık açık eleştirdi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili, "Seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" dedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin PM toplantısında İBB Başkanı İmamoğlu'nun değişim çağrısını ilk kez açık açık eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" ifadelerini kullandı.

PM TOPLANTISINDAN DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün Parti Meclisi toplantısın kurultay tarihi 5 Kasım olarak açıklanmış, CHP tüzük kurultayına ise 25-26 Kasım'da gideceği kararlaştırılmıştı. Meclis'ten yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

"PARTİ İÇİ MESELELER, ÜLKE MESELELERİNİN ÖNÜNE GEÇTİ"

Halk TV'nin haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PM'de yaptığı açılış konuşmasında parti içi meselelerin ülke meselelerinin önüne geçtiğini söyledi.

"YENİLGİYİ ERKEN KABULLENDİK"

Partideki değişim tartışmaları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı hakkında da konuşan Kılıçdaroğlu, "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" diye konuştu.

İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki: 'Rezillik'

 

İmamoğlu'ndan İstanbul ittifakı açıklaması

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Gereğini yaparsın, olur biter

 

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir kongresindeki olaylar için talimat