BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan flaş kaset açıklaması----

Kılıçdaroğlu'ndan flaş kaset açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan flaş kaset açıklaması
26 Mart 2014 - 11:35 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Deniz Baykal hakkındaki ses kaydı iddiasıyla ilgili konuştu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın Deniz Baykal hakkındaki ses kaydı iddiasıyla ilgili; “Başbakanlık koltuğunda oturan zat’ ın süratle bir açıklama yapmasını bekliyorum. Ahlaksızlığın bu boyutu dünyanın hiç bir ülkesinde görülmemiştir. Zaten bu olayın faillerinin bugüne kadar ortaya çıkmamasının asıl nedeni de budur. Asıl fail odur. Ahlaksızlığı bu boyuta getiren bir kişi başbakanlık koltuğunda oturamaz” dedi.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Antalya’dan hareket eden Baykal’ın iddialar ile ilgili olarak Afyon Emirdağ’da gazetecilere açıklama yapacağı öğrenildi. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Baykal, yayınlanan ses kaydıyla ilgili “Başbakan Erdoğan’dan, resmi kurumlardan bir açıklama bekliyorum” dedi.

NE OLMUŞTU

Dün gece saatlerinde internete koyulan ses kayıtlarında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin dönemin CHP Genel Başkanı  Deniz Baykal’ın koltuğunu kaybetmesine neden olan videonun ortaya çıkmasından önce görüntüler hakkında konuştuğu ve talimatlar verdiği öne sürüldü.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet26 Mart 2014 11:40

    Türkiye'yi karıştıran her olayda Tayyip'in illa ki bir parmağının olduğu görülüyor, ülkecek yorulduk artık, lütfen git..