BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş cevap----

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş cevap
01 Haziran 2015 - 22:36 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, ‘Cumhurbaşkanlığı’ndaki altın kaplamalı klozet’polemiği ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“Siyasete girerken halka inandığım doğruları söyleyeceğimi söyledim. Altın kaplamalı klozetin fotoğrafları gazetelerde çıktı. Bir kişi çıkıp da altın kaplı klozet yapıyorsa ben bunun hesabını sormayacak mıyım? Ben saray, şu, bu... demedim. 

Ankara’daki beyler altın kaplı klozetler yaptırıyorsa birinin bunu düşünmesi lazım. Beyefendi üzerine alınmış. Muhatap almıyorum. Cezai ehliyeti olmayan birini muhatap almıyorum.

Bugün kullandığı dil nefret dilidir. Bu kandil gecesi tuvalet temizleyip ekmek parası kazanan tüm emekçilerin gözlerinden öpüyorum. O özellikle benimle tartışmak istiyor.

Hiç aklına geliyor mu kim yaptı bunu? Neden hesabını sormayalım bunun? Ben sorunca da bağırıyor. 

“Bunu metafor olarak mı kullandınız?” sorusu üzerine;

Bunların yaşadığı şatafata bakın. 17 milyon yoksul var. Siz altın kaplamalı klozet yaptırıyorsunuz. Ben bu insanların hesabını sormayacak mıyım? Beyefendi üzerine alınmış. Üzerine gideceğim bunun.
Saraya beni davet ediyor. Hukuk üstünlüğüne inanan, ettiği yemine sadık kalan Cumhurbaşkanı kaçak olan bir sarayda oturmaz. Ne yapacak bin yüz odalı yerde?"

MİT TIRLARI KONUSU
"Suriye konusunda yanlış bir politika izlendiğini sokaktaki vatandaş da bilir artık. MİT TIR'larının yani Suriye’ye silah götürenleri devletin bir politikası olarak silah götürdüklerine inanmıyorum. MGK’da da görüşüldüğüne inanmıyorum. Bu birilerinin siyasi fantazilerini gerçekleştirmek için boyunu açan bedellerdir. Valinin haberi neden yok? Savcının haberi yok, askerin haberi yok. Valinin kendi açıklaması var, "Haberimiz yok" diyor. Devletin haberi olsa kimse müdahale etmezdi ama olmadı. Hiçbirisi olmadı.

MİT'in içindeki kanat Erdoğan, Davutoğlu ve Arap Yarımadası'ndaki bazı devletler... Katar ismini de vereyim. Silahları getirdiler Türkiye üzerinden geçirdiler. Ne diyorlardı insanı yardım malzemesi. Doğruyu söylemediler. Arkasından ne oldu TIR'ların silah olduğu çıktı ortaya. Şimdi bir gazetecilik örneği yapıldı. Gerçekten mükemmel bir gazetecilik örneği, haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Gazetecileri suçluyorlar. Geçin bunları niye suçluyorlar? Siz kendi ayıbınızı, kusurunuzu örtmeniz için gazeteciyi suçluyorsunuz. Hangi devlet sırrı? Bütün dünyanın bildiği devlet sırrı mı?"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)