BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan sosyal konut açıklaması----

Kılıçdaroğlu'dan sosyal konut açıklaması

Kılıçdaroğlu'dan sosyal konut açıklaması
15 Eylül 2022 - 15:23 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal konut projesine ilişkin yaptığı açıklamada projeye girmeleri için müteahhitlere Hazine'den gelir garantisi verilmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal konut projesine ilişlin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi:

"Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje. Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların yaygınlaşmasını canıgönülden istiyorum.

Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Beşli çeteleri semirttin, asıl fakir fukaranın konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi alışkınsın sen boş toprağa yalandan beton harcı dökmeye…

Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!"

Başvuru yapacaklar dikkat: İşte 10 soruda sosyal konut!

 

Sosyal konut projesine yoğun başvuru

 

Yeni sosyal konut projesine başvuru şartları belirlendi

 

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi: İlk kez tek seferde 250 bin konut...