BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKGM’den 3 bin işçi alımı----

KGM’den 3 bin işçi alımı

KGM’den 3 bin işçi alımı
30 Nisan 2023 - 20:37 www.finansgundem.com

Karayolları Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin kişiyi istihdam edecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün merkez ve taşra teşkilatı işyerlerinde görevlendirilmek üzere totalde 3 bin işçi alımı yapılacak.

Başvurular 2 Mayıs’ta başlayacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin personel alımı İŞKUR platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru işlemleri ise 2 Mayıs tarihi itibarıyla başlayacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular 27 Nisan - 02 Mayıs tarihlerinde alınacak ve 5 gün ilanda kalacak. Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılabilecek.

İşçi alımı yapılacak meslek grupları

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak.

Adaylarda aranan şartlar arasında en az ilkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak. (HABERTÜRK)

KGM ve TÜBİTAK'tan istihdam duyurusu

 

KGM il il paylaştı: Hangi yollar kapalı hangileri açık?

 

KGM’ye 352 adet makine ve ekipmanı alımı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kurt02 Mayıs 2023 02:38

    Karayolları CHP nin belediyesi olduğu yerlerde köy yollarını hić yapmıyosun hiç kadro beklemeyin nezaman yapilicak köy yolları bıktık bu CHP nin işe yaramaz belediyecilik anlayışından çalışmayan kadrolarından