BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' modeli ----

Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' modeli

Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' modeli
21 Nisan 2023 - 16:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm temel atma törenine katıldı. Erdoğan İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinde %0,74 faiz oranlarıyla 1 milyon 250 bin lira kredi imkanı sağlanacağını müjdesini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda, Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'ne katıldı. Erdoğan tören sırasındaki açıklamasında politika faizlerinin yükselemeyeceğini ve düşmesi gerektiğini söyledi. 

Erdoğan'ın buradaki konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bugün bayram namazını Ayasofya'da kıldık. Cuma namazını da Sultanahmet Camii'nde kıldık. İlk bir ay boyunca doğalgazın ücretsiz olacağının müjdesini milletimizle paylaşarak erken bir bayram yaşattık. Bugün ise kentsel dönüşüm müjdelerimizle adeta iki bayramı bir arada yaşayacağız.

Bu 7'li masa Karadeniz Gazı için "Hani nerede?" diyorlardı. Yahu Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna burada denizin altına doğal gaz boruları yerleştirildi. Bunu da görmedin mi? Doğalgaz ne zamandır Filyos'ta yanıyor. Görmedin mi? Bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz.

Eser ve hizmet şölenleriyle milletimize yaşatıtğımız bayramları önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz. Milletimizin günlük hayatında bazı sıkıntılar olabilir. Aldığımız tedbirlerle en aza indirme gayretindeyiz.

Bir toplu iğne bile üretmezken bu ülke şimdi İHA, SİHA, Bayraktar, Kızıl Elma, TCG Anadolu'yu üretiyoruz. Eser ve hizmet şölenleriyle milletimize yaşatıtğımız bayramları önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz.

Milletimizin günlük hayatında bazı sıkıntılar olabilir. Aldığımız tedbirlerle en aza indirme gayretindeyiz. Bir toplu iğne bile üretmezken bu ülke şimdi İHA, SİHA, Bayraktar, Kızıl Elma, TCG Anadolu'yu üretiyoruz.

Önümüzdeki engelleri nasıl kaldırdıysak, enflasyon meselesini de bu yıl sonuna kadar kontrol altına almış, önümüzdeki yıl tamamen çözmüş olacağız. Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez, Türkiye'de faiz düşecek."

 

Bakan Nebati duyurdu: 2750 personel alınacak

 

Erdoğan: Bayram sonrası mitinglere ağırlık vereceğiz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı paylaşımı