BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Bayram sonrası mitinglere ağırlık vereceğiz----

Erdoğan: Bayram sonrası mitinglere ağırlık vereceğiz

Erdoğan: Bayram sonrası mitinglere ağırlık vereceğiz
21 Nisan 2023 - 09:08 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah yarın Nurdağı'ndayım, oradan Gaziantep'e geçeceğim, yetişebilirsem Hatay'a da geçeceğim. Bölgedeki turları devam ettireceğiz. Sonra da açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim." dedi.

Ayasofya Camii'nde bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Eroğan, bayram namazı çıkışı yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

Dün akşam Karadeniz gazıyla ilgili ne söylememiz gerekirse söyledik. Öncelikle 1 ay, sonra da 1 yıl milletimizle Karadeniz gazımızı ücretsiz buluşturacağız. Doğalgazın kalmadığı il ve ilçe kalmayacak. Sondaj çalışmamız devam ediyor. Üretimimizi artıracağız.

Yarın Nurdağı'nda olacağım, Oradan Gaziantep'e geçeceğim. Fırsat bulursam Hatay'a da uğrayacağım. Açılışlardan çok mitinglere yöneleceğim. İstanbul ve Ankara'nın ilçelerinin yanı sıra Artvin ve Giresun'a gideceğim.

Tüm kabine üyelerimizin adaylarımızın ciddi çalışması var. Tüm hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı bir şekilde tamamlamak.

Teslimat TIR'larımız yollarda. Değerli kardeşim Aliyev'e gönderdik. Özbekistan'a gönderdik. Togg'un sadece ulusal değil uluslar arası bir marka olduğunu herkes görecek. Eminim memnun kalacaklar.

(AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığına saldırı) Ben bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir değerlendirmenin içerisine girecek, ondan bir rant beklentisi içerisinde de değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını her yerde her zaman yapacaktır.

Çukurova ilk değildir. Biz bunları daha önce de yaşadık. Biz bütün tedbirlerimizle siyasette bu işlere yabancı değiliz. İlk defa olan bir şey de değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı paylaşımı

 

Erdoğan: Konutta doğalgaz bir ay ücretsiz olacak