BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKayserispor: 2-3 :Galatasaray----

Kayserispor: 2-3 :Galatasaray

Kayserispor: 2-3 :Galatasaray
30 Ağustos 2019 - 21:30 www.finansgundem.com

Galatasaray, 4 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Kayserispor'u 3-2 mağlup etti

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında bugün deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi 5 kırmızı kartın çıktığı maçta Galatasaray uzatmalarda attığı golle Kayserispor'u 3-2 mağlup etti. Kayserispor gördüğü 3 kırmızı kartın ardından sahada 8  kişi kaldı. Galatasaray'da ise Emre Mor kırmızı kart gördü. Maçın son dakikalarında ise Galatasaray'ın yardımcı hocası Ümit Davala'da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 3-2 galip ayrıldı ve yeni sezonda üç puanla tanıştı. Konuk ekibe üç puanı getiren goller 66. dakikada Younes Belhanda(P), 86. dakikada Ryan Babel ve 90+9'da Adem Büyük'ten geldi. Ev sahibi ekibin golleri 37. dakikada Pedro Henrique ve 90+1'de Umut Bulut'tan geldi.

Sarı kırmızılılar, bu skorun ardından puanın 4'e yükseltti. Kayseri ekibi ise 1 puanda kaldı.

Kayserispor'da Aymen Abdennour, 65. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu olaydan 8 dakika sonra Pedro Henrique'de ikinci sarı kartının ardından oyundan atıldı ve Kayserispor 9 kişi kaldı.

Galatasaray'da Emre Mor 89. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kalan üçüncü oyuncu oldu.

90+4. dakikada Umut Bulut da çift sarı karttan oyundan atıldı ve takımını son dakikalarda 8 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın 90+12. dakikasında Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala da kırmızı kart gördü.

Maçın önemli anları

90+4. dakikada sol kanattan yapılan ortaya ceza sahası içerisinde yükselen Luyindama müsait pozisyondaki kafa vuruşunda topu yandan auta gönderdi.

90+8. GOL dakikada Feghouli'nin sol kanattan yaptığı ortada ceza sahasında topu kontrol eden Adem, düzgün vuruşla takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti. 2-3

90' KIRMIZI KART Golün ardından Umut Bulut 2. sarı kartı gördü ve oyun dışı kaldı.

89' KIRMIZI KART Emre Mor üst üste ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibinin sert vuruşu hızlı kullanmasına izin vermeyen Emre Mor sarı kart gördü.

87' GOL Galatasaray, Babel ile Kayserispor karşısında 2-1 öne geçti.

73' KIRMIZI KART Mariano'ya yaptığı müdahale sonrası Pedro Henrique ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kayserispor 9 kişi kaldı.

66' GOL! Penaltı atışı için topun başına geçen Younes Belhanda kalenin tam ortasına şutunu gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray, Younes Belhanda'nın penaltı golüyle skoru 1-1'e taşıdı.

65' KIRMIZI KART İkinci Sarı / Kırmızı Kart Aymen Abdennour

66' GOL! Penaltı atışı için topun başına geçen Younes Belhanda kalenin tam ortasına şutunu gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray, Younes Belhanda'nın penaltı golüyle skoru 1-1'e taşıdı.

58' GOL İPTAL Galatasaray, Babel'in golü ile sevindi ama VAR kontrolünün ardından gol ofsayt gterekçesiyle iptal edildi.

54' Hızlı hücuma çıkan rakibini faulle durduran Abdennour sarı kart gördü.

49' Mensah ceza sahasında çalımlarla önün boşaltı ancak müsait durumda çok kötü bir vuruş yaptı ve farkı ikiye çıkarma şansını değerlendiremedi.

46' Mustafa Öğretmenoğlu'nun işareti ile ikinci yarı başladı.

45' İlk yarı sona erdi.

40' Galatasaray rakip ceza sahaya etkili geldi. Babel'in ara pasını engelleyen Kayserispor savunması seken topta kaleye vurmak isteyen Belhanda'ya da şans vermedi.

38' GOL! Feghouli'nin pasında topu kalecisine atmak isteyen Luyindama büyük bir hata yaptı ve topu rakibine attı. Henrique müsait durumda kaleciden sıyrıldı ve topu ağlara gönderdi.

34' Aynı dakika içinde bu sefer Belhanda'ya faul yapan Djedje sarı kart gördü.

34' İkili mücadele sonrası yerde kalan Djedje ile gerginlik yaşayan Belhanda sarı kart gördü.

28' Kayserispor önce sağ kanattan yapılan ortayla gol aradı. Savunmanın müdahale ettiği top sol taraftaki Yasir'in önüne açıldı. Onun ortasında ise Adebayor kafayı vurdu ama top Muslera'nın kucağında kaldı.

24' Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Luyindama kafayı vurdu ancak kaleci Lung çizgi üzerinde topu kontrol etmeyi başardı.

7' BÜYÜK HATA! Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Pedro Henrique ceza sahasına ortaladı. Topa birlikte yükselen Luyindama ve Muslera anlaşmazlık yaşayınca konuk ekibin kalesinde tehlike büyüdü ancak savunma araya girdi ve tehlikeyi önledi.

1' Mücadele hakemin düdüğüyle başladı.

İşte ilk 11'ler

Kayserispor: Lung, Abdennour, Poulain, Miguel Lopes, Yasir, Dja Djedje, Rienstra, Mensah, Pedro Henrique, Adebayor, Umut Bulut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Nagatomo, Nzonzi, Belhanda, Feghouli, Babel, Diagne

Seri cezalı

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan Jean Michael Seri, İstikbal Mobilya Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Konyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Seri, müsabakanın kadrosunda bulunmayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)