BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKavga büyüyor!----

Kavga büyüyor!

Kavga büyüyor!
25 Ocak 2014 - 07:49 www.finansgundem.com

İbrahim Tatlıses ve Arif Sağ arasındaki polemik gittikçe büyümeye başladı

27 Aralık günü MESAM’ın (Türkiye Musuki Eser Sahipleri Birliği) 8’inci Olağanüstü Genel Kurul’da yaşanan olaylardan sonra İbrahim Tatlıses ve Arif Sağ savaşı başladı.

Divan başkanı Ahmet Koç’un yönetimi fesh etmesine rağmen görevde kalan Arif Sağ için Tatlıses, “Kültür Bakanlığı’na sesleniyorum. MESAM’ın yönetimine son vermemize rağmen halen görevdeler” yazısıyla tepki gösterince ikili arasında polemik başladı.

Sağ’ın basın toplantısında, “İbrahim söylediği lafları düzeltecek. Özel hayatında yaşadıklarını, bazı kurumlar üzerinde yaşayacağını zannediyor. Herkes haddini bilecek” karşılığını vermesi Tatlıses’i kızdırdı. Arif Sağ’ı twitter’dan sert dille eleştiren Tatlıses, “Acaba kim haddini bilecek sayın Arif SAĞ’mısın? SOL musun? Herkes haddini bilecekte sen, neden haddini bilmiyorsun sayın Arif Sağ... Herkesin hakkını çalmadan verin ki herkes haddini bilsin ya Arif...” dedi.

‘MESAM’ın lakabı nedir?’
Arif Sağ’ın MESAM için lakabı olduğunu da belirten Tatlıses, “MESAM’ın lakabı nedir biliyor musun Sayın Arif Sağ?... Ali Yavuz’un kârhanesi Arif Sağ’ın meyhanesi...Sana bugüne kadar hoca deyip elini öptüğüm güne yazıklar olsun. İyisin de etrafın çok berbat Hoca...” diyerek sitem etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)