BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKavcıoğlu: Bankacılık, en başarılı sektör olarak çalışmalarını sürdürüyor----

Kavcıoğlu: Bankacılık, en başarılı sektör olarak çalışmalarını sürdürüyor

Kavcıoğlu: Bankacılık, en başarılı sektör olarak çalışmalarını sürdürüyor
25 Kasım 2021 - 19:55 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Kavcıoğlu, "Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Önceden planlanan bir toplantıydı. Benzer toplantıları sürdüreceğiz" dedi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Türkiye Bankalar Birliği'nde gerçekleşen toplantıya Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben ile Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar da katıldı.

Kavcıoğlu, toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kavcıoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Herhangi bir problem yok, bir sıkıntı yok. Daha önceden planlanmış olan bir toplantı. Banka genel müdürlerimizle karşılıklı birbirimizi bilgilendirdik. İyi bir görüşme oldu. Olumlu bir hava içerisinde çok faydalı bir bilgilendirme oldu. BDDK Başkanımız toplantıdaydı. Zaten biz normalde iletişim halindeyiz. Çok güçlü bir iletişimle bankacılık sektörü Türkiye'de ve dünyada en başarılı sektör olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Bankalar Birliği'nden açıklama

TBB'den yapılan açıklamada ise, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İkram Göktaş, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiği bildirildi. 

Toplantıda küresel ve yurtiçi ekonomi, piyasalar ve bankacılık sektöründeki gelişmelerin görüşüldüğü ifade edilirken, "Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantı uygulamaların daha verimli hale getirilmesine yönelik olarak oldukça yararlı geçti" açıklaması yapıldı.

TCMB, BDDK ve bankalardan durum değerlendirme toplantısı