BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatlimanı öpüşerek kutladılar!----

Katlimanı öpüşerek kutladılar!

Katlimanı öpüşerek kutladılar!
14 Ağustos 2013 - 11:58 www.finansgundem.com

Mısır televizyonun geçtiği görüntülerde, müdahalenin ardından güvenlik güçlerinin birbirlerini kutladığı görüldü. İşte o görüntüler...

Mısır'da güvenlik güçleri, başkent Kahire'de bulunan Rabiat'ül Adeviye Camii'nin önünde ve Nahda Meydanı'nda toplanan darbe karşıtlarına müdahale etti. Müslüman Kardeşler, güvenlik güçlerinin sert müdahalesi sonucu 250'den fazla kişinin öldüğünü iddia etti. Mısır televizyonun geçtiği görüntülerde, müdahalenin ardından güvenlik güçlerinin birbirlerini kutladığı görüldü.

Zırhlı araç ve buldozer destekli Mısır güvenlik güçleri temmuz ayının başında devrilen eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin görevine iadesi için Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında haftalardır oturma eylemi yapan göstericilere biber gazıyla müdahale etti. Müdahalenin ardından güvenlik güçleriyle Mursi yanlıları arasında çatışma çıktı.
Çatışmalarda polislerin gerçek mermi kullandığı iddia edilirken, bölgeden gelen görüntülerde binaların tepesinde keskin nişancılar olduğu görüldü.
Mısır İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise güvenlik güçlerinin ateş açmadığı, aksine kamplardaki "teröristlerin" saldırısına maruz kaldıkları belirtildi. Bir bakanlık yetkilisi, gözaltına alınanlar arasında Müslüman Kardeşler liderlerinin de olduğunu söyledi. İçişleri Bakanlığı, Kahire'ye giden tüm tren seferlerinin durdurulması yönünde talimat verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)