BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKars'ta askerlere fuhuş iddiası----

Kars'ta askerlere fuhuş iddiası

Kars'ta askerlere fuhuş iddiası
05 Haziran 2013 - 19:41 www.finansgundem.com

Kars'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 asker gözaltına alındı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcıvekilliği koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kimlikleri önceden belirlenen bazı jandarma karakollarında görevli muvazzaf askerlerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda gözaltına alınan bir subay, 3 astsubay ve bir uzman çavuşun, "fuhşa aracılık ve insan ticareti yaparak menfaat elde etmek" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada da "Bazı internet haber sitelerinde 'Kars’ta fuhuş ve uyuşturucu operasyonu: 81 asker gözaltında' başlığı ile haberler yayınlanmıştır. Haberlerde bahsedilen soruşturma, adli makamlar gözetiminde yapılmakta olup, soruşturma kapsamında sadece 5 asker gözaltına alınmıştır. İfade edilen rakamlar ve asker sayıları abartılı olup, gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)