BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKardeşi de ikna edemedi! Tatlıtuğ boşanıyor----

Kardeşi de ikna edemedi! Tatlıtuğ boşanıyor

Kardeşi de ikna edemedi! Tatlıtuğ boşanıyor
18 Kasım 2016 - 09:00 www.finansgundem.com

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ, eşi Burcu Özsoy'dan boşanıyor.

Ünlüler dünyasında sona eren evliliklere bir yenisi daha ekleniyor. 
Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ, ENBE Orkestrası'nda solistlik yapan eşi Burcu Özsoy'dan boşanıyor. Cem Tatlıtuğ, 2015'te baba olmuştu. Oyuncu menajerliği de yapan Cem Tatlıtuğ 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle eşine boşanma davası açtı. Çift, anlaşmalı boşanmak için mahkemeye dilekçe verdi.

KARDEŞİ VAZGEÇİREMEDİ

Çift 25 Nisan 2013'te Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahla dünya evine girmişti. Aynı akşam nikahın kutlama partisini Boğaz'da bir teknede yapmışlardı. 2015 yazında da bir erkek çocukları olmuştu. Çiftin boşanmaması için Kıvanç tatlıtuğ ile babası Erdem Tatlıtuğ'un devreye girdiği konuşuluyor. Ancak Cem Tatlıtuğ'un boşanmakta kararlı olduğu, ağabeyi ile babasının telkinlerine rağmen dava açmaktan vazgeçmediği öğrenildi.

'HAYIR DİYEBİLİRİM' DEMİŞTİ

Cem Taıtlıtuğ nikahının kıyıldığı gün,y o zaman bekar olan kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ için, "Kıvanç en az 5-6 sene beklesin. Bir daha o fırsat ele geçmez. Benim yaş çoktan geçti. Nikah masasında 'Hayır' da diyebilirim" demişti. Kıvanç Tatlıtuğ da Başak Dizer ile 19 Şubat 2016'da Paris'te evlenmişti. (Posta)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)