BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKarayip'den Karamehmet'e iyi haber----

Karayip'den Karamehmet'e iyi haber

Karayip'den Karamehmet'e iyi haber
28 Mart 2013 - 14:40 www.finansgundem.com

Karayip Mahkemesi Çukurova Holding'e getirilen kısıtlamaları kaldırdı

Çukurova Holding'den yapıolan açıklamaya göre, Karayip Mahkemesi Çukurova Holding'e getirilen kısıtlamaları kaldırdı. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ile ilgili olarak Çukurova Holding A.Ş. tarafından gönderilen açıklama şu şekilde:
"TeliaSonera'nın bağlı şirketi Sonera Holding B.V. tarafından yapılan başvuru üzerine Virjin Adaları, Doğu Karayip Temyiz Mahkemesi ('Temyiz Mahkemesi") 5 Mart 2013 tarihli bir tedbir kararı ile (itiraz yolu açık olmak kaydıyla) Çukurova Holding A.Ş. aleyhine bir takım kısıtlamalar getirmiş ve bu konuda Sonera Holding B.V. adma 11 Mart 2013 tarihinde Özel Durum Açıklaması yapılmıştı.
Sözkonusu kısıtlamalar Çukurova Holding A.Ş.'ni doğrudan veya dolaylı olarak Çukurova Finance International Limited ve Çukurova Telecom Holdings Limited'de sahip olduğu ve olacağı hak, hisse ve sair menfaatleri herhangi bir suretle elden çıkartmaktan veya sözkonusu hisseler üzerinde rehin tesis etmekten men ediyordu.
Çukurova Holding A.Ş.'nin itirazını takiben, 26 Mart 2013 tarihinde yapılan duruşma sonucunda Temyiz Mahkemesi, 27 Mart 2013 tarihli kararı ile Çukurova Holding A.Ş. aleyhine alınan tedbir kararının ve bu karar uyarınca getirilen kısıtlamaların kaldırılmasına karar verdi. Böylece, Sonera Holding B.V.'nin 11 Mart 2013 tarihli açıklamasında sözü edilen kısıtlamaların artık yürürlükte bulunmadığım bilgilerinize sunarız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)