BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu'ndan Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan yorumu----

Karamollaoğlu'ndan Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan yorumu

Karamollaoğlu'ndan Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan yorumu
06 Kasım 2019 - 10:49 www.finansgundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan tahliyesi geç kalmış bir karar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın hakkındaki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından bozulmasının ardından verilen tahliye kararında geç kalındığını belirterek, 'Olumlu karşılıyorum' diye konuştu.

Karamollaoğlu, “FETÖ'nün medya yapılanması” iddiasıyla yürütülen davada Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan hakkında verilen tahliyeleri olumlu karşıladığını söyleyerek geç kalınmış taliyeler olduğunu ifade etti. Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

‘ASLINDA GEÇ KALMIŞ BİR TAHLİYE’

Ben şahsen her noktada fikirleri ile bağdaşmayabiliriz ama bu 3 kişide kendi fikirlerini çok rahat bir şekilde kamuoyuna duyuran şiddete de hiç taraftar olmadığım insanlar. Nazlı Hanım'ın tabii başka bir özelliği var. Biz Nazlı Hanım ile birlikte milletvekilliği yaptık. Bizim partimizden milletvekili seçilmiştir. Onun için bu kadar gecikmiş olmasına rağmen serbest bırakılmaları güzel haber. Onlar da zaten epey bir zaman ceza çektiler. Ben kendilerine bundan sonraki ömürlerinde hayırlı huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Biraz geç kalmış gibi geliyor bana ama tahliye olmalarını olumlu karşılıyorum

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Duran can07 Kasım 2019 21:10

    Sağcılar katliyamda yapsa Darbede yapsa Soygunda yapsa Taciz tecavüze de yasa Bişekilde beraat edip çıkarlar ALLAH VARSA ADALETİ NERDE?