BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarabük'te 'kripto para' intiharı----

Karabük'te 'kripto para' intiharı

Karabük'te 'kripto para' intiharı
28 Eylül 2021 - 23:20 www.finansgundem.com

Karabük'te kripto parada birikimini kaybeden Özkan A. isimli vatandaş, evinin bodrumunda kendini elektrik kablosu ile tavana asarak yaşamına son verdi

Karabük te özel bir haddehanede elektrik işçisi olarak çalışan 48 yaşındaki Özkan A. annesinin oturduğu evin bodrum katında kendini asarak intihar etti. Özkan A.nın tüm birikimini kripto paraya yatırdığı , kripto para değer kaybedince tüm birikimini kaybetmesi sonucu bunalıma girince yaşamına son verdiği iddia edildi.

BORUYA ASILI HALDE BULUNDU

Evli ve 1 çocuk babası Özkan A. ailesine hava almak için dışarıya çıktığını belirtmesine rağmen, evine uzun süre geri dönmeyince yakınları aramaya başladılar. Bir süre çevrede arayan yakınları bir sonuç alamadılar. Son olarak annesinin oturduğu evin bodrum katına bakan yakınları Özkan A. yı boruya asılı olarak buldular. İhbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özkan A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

PSİKOLOJİSİ BOZUKTU İDDİASI

Özkan A daha iyi hayat sürmek için tüm birikimini kripto paraya yatırdığını, yatırdığı Kripto parada tüm birikimini kaybetmesinden sonra, bazı sağlık sorunları olduğunu hem kaybettiği para için hem de sağlık sorunları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirttiler.

İNTİHAR NOTUNA RASTLANILMADI

Karabük Emniyeti ise yaptığı açıklamada; "Adı geçen şahsın bahse konu adreste ailesi ile birlikte yaşadığı ve maddi sıkıntı yaşadığı yapılan şifai görüşmelerde tespit edilmiştir. Olay mahallinde ve şahsın üzerinde herhangi bir intihar notuna rastlanılmamıştır" denildi. Yapılan incelemelerin ardından Özkan A'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

KRİPTO PARADA 170 BİN TL KAYBETTİ

Kılınan ikindi namazından sonra Karabük köyünde toprağa verilirken, Özan A nın kripto parada yaklaşık 170 Bin TL sini kaybettiği belirtildi.

Çin’in kripto yasağı hakkında bilinen 3 yanlış

 

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu

 

​​​​

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)