BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiKaplan: 2020'de faizleri değiştirme ihtiyacı yok----

Kaplan: 2020'de faizleri değiştirme ihtiyacı yok

Kaplan: 2020'de faizleri değiştirme ihtiyacı yok
07 Şubat 2020 - 08:23 www.finansgundem.com

Dallas Fed Başkanı Kaplan, korona virüs ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini ancak bu yıl faizlerin aşağı veya yukarı yönlü değişmesine ihtiyaç olmayacağını söyledi

Dallas Fed Başkanı Robert Kaplan, Çin'de ortaya çıkan yeni koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiğini, ancak şu an için ABD'de faiz oranlarının "aşağı yukarı uygun" seviyede bulunduklarını ve muhtemelen bu yıl faizlerin değişmesine ihtiyaç olmayacağını söyledi.

"Gelişmeleri dikkatle izliyoruz, ancak henüz para politikasını değiştirmemizin uygun olacağını düşünmeme neden olacak herhangi bir şey görmedim" diye konuşan Kaplan, "Yılın ilk birkaç ayında daha iyi bir kanıya sahip olacağım, ancak henüz ota vadede para politikasını yukarı veya aşağı yönlü değiştirmek istekeme neden olarak herhangi bir şel görmedim" dedi.

Orta vade ile bu yılın kastettiğini de belirtten Kaplan, ayrıca Fed bilançosunda büyümenin şu an ile Haziran arasında yavaşlamasını beklediğini de ifade etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)