BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKapılar açıldı, rezervasyonlar rekor kırdı----

Kapılar açıldı, rezervasyonlar rekor kırdı

Kapılar açıldı, rezervasyonlar rekor kırdı
04 Mayıs 2022 - 10:11 www.finansgundem.com

Ev kiralama platformu Airbnb, bu yılın ilk çeyreğinde 102 milyonu aşarak yeni bir zirveye ulaşan rekor rezervasyonların seyahatte toparlanma sinyali verdiğini açıkladı.

Airbnb, ilk üç ayındaki gelirin 2021'in aynı dönemine göre yüzde 70 artarak 1.5 milyar dolar olduğunu ve 2021'in ilk çeyreğindeki 1.2 milyar dolarlık zararın 19 milyon dolara düştüğünü açıkladı.

Baird analisti Colin Sebastian, San Francisco merkezli şirketin kazançlarının seyahat endüstrisinde devam eden bir toparlanmayı yansıttığını ve Airbnb'nin pazardan pay kazandığını gösterdiğini dile getirdi. Sebastian, Airbnb hissedarlarına mektup göndererek "Misafirler her zamankinden daha fazla rezervasyon yapıyor. İleriye baktığımızda, güçlü talep görüyoruz" dedi.

Hisse senedi fiyatı arttı

Şirketin hisse senedi fiyatı, kazanç rakamlarının açıklanmasının ardından piyasa sonrası işlemlerde yüzde 3'ten fazla artışla 150.50 Dolar'a çıktı.

Dünya çapında ilgi gören konaklama platformu, son dönemde farklı yargı alanlarında çeşitli düzenleyici zorluklarla mücadele ediyor. Avrupa Birliği'nin yüksek mahkemesi, Mart ayında, Airbnb'nin rezervasyon verilerini Brüksel'deki bölgesel vergi makamlarıyla paylaşması gerektiğine karar verdi.(Euronews)

Airbnb'den Rusya ve Belarus'ta faaliyet durdurma kararı

Turizmcinin umudu erken rezervasyon

Avrupa'daki tatil rezervasyonlarında, Türkiye en gözde ülke

Turizmde 'kısa vade' rezervasyon dönemi

Döviz kurlarındaki düşüş erken rezervasyon fiyatlarına yansıdı

Almanlar, 2022'nin erken rezervasyonlarında da ilk sırada

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)