BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKanarya Alanyaspor'a takıldı----

Kanarya Alanyaspor'a takıldı

Kanarya Alanyaspor'a takıldı
15 Ocak 2015 - 23:43 www.finansgundem.com

İkinci devre hazırlıklarını Alanya'da sürdüren Fenerbahçe, Albimo Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

İkinci devre hazırlıklarını Alanya'da sürdüren Fenerbahçe, Albimo Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin gollerini  13. dakika Gökhan Gönül ve  63. dakika Diego Ribas kaydetti.

Albimo Alanyaspor'un golleri ise 27. dakika Adem,  87. dakika Semih Ergül'den geldi. 

MAÇTAN NOTLAR
Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin, PTT 1. Lig  ekiplerinden Albimo Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçına  taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

Sarı-lacivertlilerin, Antalya kampı kapsamında Albimo Alanyaspor ile  Alanya Oba Stadı'nda oynadığı maçta tribünlerin yarısı boş kaldı.

Toplam 10 bin 842 kapasiteye sahip Alanya Oba Stadı'nın kale arkası  tribünlerinin büyük bir kısmı boş kalırken, taraftarlar sadece maraton tribününü  doldurabildi. Müsabakayı yaklaşık 5 bin taraftar seyretti. Tribünlerde,  sarı-lacivertli taraftarlarla Albimo Alanyasporlular yan yana oturdu.

Karşılaşmanın biletleri Albimo Alanyaspor Kulübü tarafından, VIP  tribünü 100 lira, maraton tribünü 50 lira ve kale arkası ise 30 liradan satışa  sunulmuştu.

Mehmet Topal, Webo ve Kuyt kadroda yer almadı

Sarı-lacivertli takımda, kampın başından bu yana sakatlığı süren Mehmet Topal ve Webo'nun dışında arka adalesinde ağrı bulunan Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile 25 Ocak'ta oynayacağı maçta cezalı olan Emre Belözoğlu maça yedeklerde başladı. Emre'nin yerine teknik direktör İsmail Kartal, Diego'yu ilk 11'de sahaya sürdü.

Sarı-lacivertliler maça, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Meireles, Alper Potuk, Diego, Emenike ilk 11 ile başladı.

Maç 20 dakika geç başladı
Albimo Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında 20.00'de oynanması gereken karşılaşma 20 dakika gecikmeyle başladı. Sarı-lacivertli kafile, kamp yaptığı Belek beldesinden yaklaşık 2 saatlik yolculukla Antalya'nın Alanya ilçesine 19.30'da geldi. Bu yüzden, futbolcular sahaya ısınmak için geç çıkınca karşılaşma beklenen saatte başlamadı. Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu da karşılaşmayı şeref tribününden takip etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)