BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanadalı gazeteciler mi tutuklandı?----

Kanadalı gazeteciler mi tutuklandı?

Kanadalı gazeteciler mi tutuklandı?
12 Haziran 2013 - 21:17 www.finansgundem.com

Kanada televizyonu CBC, İstanbul’daki olayları takip eden muhabirlerinin tutuklandığını duyurdu

Kanalın Twitter hesabından yapılan açıklamada, İstanbul'da Gezi Parkı protestolarını haber yapmakta olan muhabir Sasa Petricic'in bugün TSİ 18.00 sularında attığı son tweet'inin "Tutuklandım" olduğu belirtildi.
CBC'nin internet sitesinde yer alan haberde ise Petricic'le birlikte Derek Stoffel'in de gözaltına alındığı ifade edildi.
Stoffel'in Twitter'daki son mesajının ise Taksim Meydanı'ndaki barikatları kaldıran buldozerlerin bir fotoğrafı olduğu belirtildi.
Kanal yetkilileri Petricic ve Stoffel'le irtibat halinde olduklarını ve muhabirlerin durumlarının iyi olduğunu bildirdi.
Kanada Dışişleri Bakanı John Baird de kendi Twitter hesabından, gazetecilerin Türkiye'de gözaltına alınmasından duyulan kaygıyı Ottawa Büyükelçisi Tuncay Babalı'yı telefonla arayarak ilettiğini yazdı.
Büyükelçi Babalı'nın iki muhabirin güvende olduklarını ve kısa bir süre içinde serbest bırakılacaklarını açıkladığı da bildirildi.
Öte yandan edinilen bilgiye göre "memurun görevini yapmasına engel olmak" suçlamasıyla gözaltına alınan Petricic ve Stoffel'in yatın hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)