BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada, bazı salgın kısıtlamalarını kaldırıyor----

Kanada, bazı salgın kısıtlamalarını kaldırıyor

Kanada, bazı salgın kısıtlamalarını kaldırıyor
10 Şubat 2022 - 10:16 www.finansgundem.com

Kanada’nın bazı eyaletleri, pandemi kısıtlamalarını kaldırmaya başlıyor.

Kanada’nın Alberta, Saskatchewan, Quebec ve Manitoba eyalet hükümetleri, Kovid-19 önlemlerinin bir kısmını veya tamamını kaldırma planlarını açıkladı.

Alberta eyaleti, aşı pasaportu uygulamasına son verirken, bu ayın sonunda da maske takma zorunluluğunun kaldırılacağını duyurdu. Saskatchewan eyalet hükümeti, aşı sertifikası programına 14 Şubat'tan itibaren son vereceğini açıkladı. Saskatchewan, zorunlu maske uygulamasının da şubat sonunda sona ereceğini açıkladı.

Quebec Başbakanı François Legault, "Virüsle yaşamayı öğrenmenin zamanı geldi" dedi. Eyaletteki kısıtlamaların çoğunun mart ortasına kadar kaldırılacağını söyleyen Başbakan, maske zorunluluğu ve aşı pasaportunun bir süre daha uygulanacağını dile getirdi.

Manitoba eyalet hükümeti de bu yılın ilkbahar aylarından itibaren kısıtlamaların peyderpey kaldırılacağını bildirdi. Ülke nüfusunun en kalabalık eyaleti olan Ontario'da ise durum farklı. Eyalet Sağlık Bakanı Christine Elliott, uygulamadaki kısıtlamaların hafifletilmesinin dikkatli bir şekilde ve yalnızca güvenli olduğunda söz konusu olacağını söyledi.

Kanada Genel Valisi'nin korona testi pozitif çıktı

Kanada Genel Valisi Mary Simon ve eşi Whit Fraser'ın Kovid testleri pozitif çıktı. Genel Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Simon'ın hafif belirtiler gösterdiği ve birkaç gün dinleneceği bildirildi. Kanada Başbakan Justin Trudeau da kısa süre önce virüse yakalanmıştı.

Kanada'da ilk defa bir eyalette aşı ve maske şartı kalkıyor

Kanada’da kamyoncuların kornaları susturuldu

Kanada’da aşı karşıtlarına sert sözler!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)